Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas yenermi yarin? Bence yenmeli. en azindan 1 puani almali, gecen hafta maglup oldular..

Carlos malı ilk fb macında da full hucum oynattı 5 yedi.Bu maçta boyle oynatırsa fazla ümitli olma derim.puan farkı burada 5 e inmesi lazım en kötü.Sivasa fazla güvenim yok fakat.

Yine yanlış. Sol bek için bir tane yerli var mı? Stoper'de Semih, ortasahada Selçuk var tabiki sol bek alacaksın.

Sana göre yok bana göre var ümite göre var sinana göre yok. Değişir kişiden kişiye göre.

Konuyu getirmemeye çalıssam hep dönüp dolasıp aynı semihe geliyor.

Ben savunmada semihle oynayacağıma sağlam 2 stoper le oynayıp sağ ve sol beke yerli koyarım.

Türkiye liginde yerli bekler her türlü götürür. Adam gibi defansıf görevlerini yapsınlar ben zaten gol atarım fazla ileri çıkmalasarda olur.

Ki görüyoruz sabri bile etki ettiği maçlar oluyor ligde veysel olsun hakan balta olsun hiç sırıtmadan çokda iyi götürürler.

Avrupa için diosan Avrupada stoperin bekinden daha önemli Asıl Arena orası Semihle değil Yabancı stoperle başlamayı tercih ederim.

Carlos malı ilk fb macında da full hucum oynattı 5 yedi.Bu maçta boyle oynatırsa fazla ümitli olma derim.puan farkı burada 5 e inmesi lazım en kötü.Sivasa fazla güvenim yok fakat.

Dogru ama akillandim dedi ondan sonra, simdi buyuklere karsi daha kontrollu oynamak lazim demisti..

Futbol kahinleri. Mübarek ülkemize bak ya. Hicbi gelismis Avrupa futbol ülkesinde yok bu gibi programlar.

Beni koyun lan oraya, daha zeki daha cok bilgi veririm insanlara. En az onlar kadar bende orda lak lak ederim yani.

Para kazanmak nekadar kolay lan.

Motta, Telles`den 1-2 adım önde falan dedi sinan

Şaşırmış bunlar ya

Ya fenev yatmaz sivasın eti ne budu ne eğer yenilirse bu günkü galibiyetimizin etkisiyle paniklerse yenilir.

Üstelik aziz ve sivas başkanı yemek yemişler bu akşam yeni tarlalar varmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt