Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah ertem çilek resmini vidic diye verdi terrye benzetince o zaman ikinci bir idda terry iddiası dedi mal bu adam

vidic ve terryi ayıramazlar program yaparlar. aylardr acmamıştım bu tur programları midem bulandı kapattım

Balotelli kop gel lan biz severiz seni

Ya mala bak ya biz tarıkla veyselle konuşurken ortalığı yıkıyordu. Şerefsizsin lan sen.

he sinan yogisi fazla veriyoruz. fener öpücügüyle oynatiyormuş topçularini. ulan her programda bizim topçularin aldigi paralar söyleniyor.:D

Ümit'in bağladığı yer saçma da ben de devre arasının 1 hafta 10 güne indirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hava şartları musait değil ve zeminler hiç değil bence. Kupa maclarında gördük zaten. 2 oyuncu kaybetik resmen. Stadların cimlerine kriter eklersen tff olarak mesela altan ısıtma vey bu tür cim kunlanılacak diye o zaman bilemem. Ama bu tff yabancı konusu ve şikeyi nasıl aklaya bilirim derdinde olunca bu tür işler aklafına pek gelmiyor yada sıra gelmiyor.

Bunlar nasil gazetecidir arkadas

Ac bi bak ibrahim kizilin videosunu izle

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veysel transferine laf ediyordu :D ulan ne dansöz adamlarsiniz siz

Ümit malına dayanamayıp kapadım. Bu kadar kör cahil bir herif daha yok. Bu adamın televizyonda olması insanlık suçudur insanlık.

Napoli taraftarı aglattı bugün cocugu[attachment=7533:uploadfromtaptalk1391899449156.jpg]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391899449156.webp
    uploadfromtaptalk1391899449156.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 210
Oha adamın kusurlarını vurmuş yüzüne :D

Allah belasını versin, buna sinir olduğum kadar Aziz Yıldırım'a sinir olmuyorum. 1 dakika falan izledim çıldırttı beni.

Nefes alması zarar. Bu kadar şuursuz, bu kadar cahil, bu kadar bağnaz, bu kadar mal bir adam daha tanımıyorum. Denk gelirse ya sağlam bir laf ederim, ya da dalarım ben buna o kadar dellendiriyor beni.

bir kulübe para verip su ümit ayisina antrenörlük teklif ettirsek büyük is yapmis oluruz

Napoli taraftarı aglattı bugün cocuguEkli dosyayı görüntüle 11203

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:( Üzülüyom lan bunlara bu yapılan gerçekten şerefsizliktir, çok çirkin bişey. Hiç kimseyi kendi tercihi olmayan bir sebepten dolayı aşağılamaya çalışıp, ağlatmak hayvanlık.

Bunu yapan takımın taraftarına en ağır cezayı vereceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt