Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belasını versin, buna sinir olduğum kadar Aziz Yıldırım'a sinir olmuyorum. 1 dakika falan izledim çıldırttı beni.

Nefes alması zarar. Bu kadar şuursuz, bu kadar cahil, bu kadar bağnaz, bu kadar mal bir adam daha tanımıyorum. Denk gelirse ya sağlam bir laf ederim, ya da dalarım ben buna o kadar dellendiriyor beni.

Ya aynı kuyudan su içmiş adamlar işte. Emre, volkan, gg, bu mal, tuncay falan. Aziz içindeki kötülükleri mi içiriyor napıyor çözemedim. İğrenç adamlar.

Ciddiyim ölse gram üzülmem, selçuk yula bide bi koca kafalı adam vardı hep aynı yolun yolcuları. Üzülmedim üzülmemde.

Bu kadar bilgi sahibi olmayıp da fikir sahibi olan adam az bulunur. Gerçi bizim memlekette huy oldu bu ama bu kadarını görmedim.

:( Üzülüyom lan bunlara bu yapılan gerçekten şerefsizliktir, çok çirkin bişey. Hiç kimseyi kendi tercihi olmayan bir sebepten dolayı aşağılamaya çalışıp, ağlatmak hayvanlık.

Bunu yapan takımın taraftarına en ağır cezayı vereceksin.

Haklısın kardesimm yerden göğe kadar bakalim ceza vereceklermi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lacuDK-5FC0[/media]

kendi futbolcularina bile yapiyorlar

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu Antep'in Başkanı'na, Eskişehir'in Başkanı'na, Ümit'in tavrına bakınca aklıma şu resim geliyor.

cahil_552126.jpg

Hayır ya şu herif ekrana çıktıktan sonra bunların reytingler düşmesi gerekmiyor mu? Hala göndermiyorlar şerefsizi ya.

Onu geçtim bu nası yorumcu oldu nasıı?? Ulan her bir halta sınav koyuyorlar şu işinde sınavı bir ölçme-değerlendirme yapılsın. İpini koparan ekrana zıplıyor. Göz zevkimizi de sinirimizi de ciddi ciddi bozuyorlar. Allah'ın hanzosu gece gece çıldırttı beni ya :@

Haklısın kardesimm yerden göğe kadar bakalim ceza vereceklermi

Ya gerekiyorsa ligden düşürsünler. Bu sadece o futbolcuyu ilgilendiren bir olayda değil milyarlarca insanı içeren bir oluşum. Yazık yahu kim bilir kaç oyuncu bu akşam aynaya bakıp renginden dolayı üzlümüş isyan etmiştir :(

Gidin filim bakın, kitap okuyun, forumda nete takılın. Bu herifleri izleyip hem sinir hastası olup hemde hayatınızdaki zamanınız kaybetmeyin.

Hayır ya şu herif ekrana çıktıktan sonra bunların reytingler düşmesi gerekmiyor mu? Hala göndermiyorlar şerefsizi ya.

Onu geçtim bu nası yorumcu oldu nasıı?? Ulan her bir halta sınav koyuyorlar şu işinde sınavı bir ölçme-değerlendirme yapılsın. İpini koparan ekrana zıplıyor. Göz zevkimizi de sinirimizi de ciddi ciddi bozuyorlar. Allah'ın hanzosu gece gece çıldırttı beni ya :mad:

Sakin ol renktaş bugün bir SMod kolay yetişmiyor:)

Ümit özat ayisina sayacam ama burda ayiyada saygisizlik yaptim.ayi bile beni bunami benzettin diye aglar,serefsizin önde gideni yavsak herif.sasa pc

Adamın dibi melo[attachment=7536:uploadfromtaptalk1391900284509.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391900284509.webp
    uploadfromtaptalk1391900284509.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt