Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hiçbir şey yapamazsak şu an kadroda olan -senin de çok beğendiğin- 2-3 oyuncuyu satarak kendimizi kurtarırız. Derdi olan düşünsün. Şampiyon olursak hiçbir problem olacağını sanmıyorum ayrıca.

Cakar bizim de sIkIntI yasayacagimizi imha ederken teknik iflas konusuna deginiyor ve sonuna kadar hakli. Mali tablomuz verilen resmi rakamlara göre berbat.

Biz hiçbir şey yapamazsak şu an kadroda olan -senin de çok beğendiğin- 2-3 oyuncuyu satarak kendimizi kurtarırız. Derdi olan düşünsün. Şampiyon olursak hiçbir problem olacağını sanmıyorum ayrıca.

Ben olaya pek öyle bakmiyorum. Bu mali isler öyle basit ve kolay isler degil. Bilanco da gözüken tek gercek var, zarar 157 milyon TL. Umarim ilerde düsündügüm olmaz. Baskana güveniyorum ama gittikce artiyor bu zarar.

Bizim iflas etme sansimiz 0. Rakamla SIFIR.

Bir kac yeri satariz yine iflas etmeyiz :) Hatta Riva'yi satip borcu 0'a indirip +'ya gerceriz.

bu ulkenin en guclu takimi FB deyip duruyorlar bazileri neyi baz alarak soyluyorlar hangi alan ve kupada Galatsaray'den ustunlar $ike meselesi haric ?

Ben olaya pek öyle bakmiyorum. Bu mali isler öyle basit ve kolay isler degil. Bilanco da gözüken tek gercek var, zarar 157 milyon TL. Umarim ilerde düsündügüm olmaz. Baskana güveniyorum ama gittikce artiyor bu zarar.

Zarar yazması önemli değil, önemli olan karşılığının olması. Bilanço dediğin şeyde zaten bir tarafta kar yazar, diğer tarafta zarar yazar. Zarar yazması, "şu anda" zararda olduğumuzu göstermez. Geleceğe yönelik alacaklarımız ve varlıklarımız önemli.

Zarar yazması önemli değil, önemli olan karşılığının olması. Bilanço dediğin şeyde zaten bir tarafta kar yazar, diğer tarafta zarar yazar. Zarar yazması, "şu anda" zararda olduğumuzu göstermez. Geleceğe yönelik alacaklarımız ve varlıklarımız önemli.

Bu konuda kesinlikle yanlisin var. Iki taraf dengeli olmali. Bilanco dedigimiz olay bu zaten, denge.

Gelir kaynaklari saymiyorum.

fenerasyonunuzla, sike kardesliginizle, hakemlerinizle, alayinizda gelseniz engelleyemeyeceksiniz Sampiyonlugumuzu!

Fener yaygara çıkarmak yerine sussa belki kurtulurdu. Ama belli oldu ipi çekilmiş..

bence başbakan falan aradı reklam arasında hepsi kıvırmaya başladı çakar hariç. dün operasyon cemaat diyen ümitti hatta yayın başında tesbihliler falan dedi. şimdi günümüz hakemlerini kimse etkileyemez ben operasyon olduğunu düşünmüyorum diyo

geri zekali adam hakeme sahada vurulursa o adamin ne otoritesi ne karar verme kabiliyyeti kalir hirbo umit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt