Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
ntvsporda da hajroviç ve tellesi küçümsüyorlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cakar bizim de sIkIntI yasayacagimizi imha ederken teknik iflas konusuna deginiyor ve sonuna kadar hakli. Mali tablomuz verilen resmi rakamlara göre berbat.
Biz hiçbir şey yapamazsak şu an kadroda olan -senin de çok beğendiğin- 2-3 oyuncuyu satarak kendimizi kurtarırız. Derdi olan düşünsün. Şampiyon olursak hiçbir problem olacağını sanmıyorum ayrıca.
Ben olaya pek öyle bakmiyorum. Bu mali isler öyle basit ve kolay isler degil. Bilanco da gözüken tek gercek var, zarar 157 milyon TL. Umarim ilerde düsündügüm olmaz. Baskana güveniyorum ama gittikce artiyor bu zarar.
bu ulkenin en guclu takimi FB deyip duruyorlar bazileri neyi baz alarak soyluyorlar hangi alan ve kupada Galatsaray'den ustunlar $ike meselesi haric ?
bu ulkenin en guclu takimi FB deyip duruyorlar bazileri neyi baz alarak soyluyorlar hangi alan ve kupada Galatsaray'den ustunlar $ike meselesi haric ?
Zarar yazması önemli değil, önemli olan karşılığının olması. Bilanço dediğin şeyde zaten bir tarafta kar yazar, diğer tarafta zarar yazar. Zarar yazması, "şu anda" zararda olduğumuzu göstermez. Geleceğe yönelik alacaklarımız ve varlıklarımız önemli.