Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah doktor Ertugrul Karanlik'i resmen mafya babasi yapti adamlar :D

At kesip kanını enjekte ediyor demedikleri kaldı bir. :D

Kafaları da zaten belli

BRo_IlpCIAAZ7a0.png

Grubu arenada Beşiktaş'a yaptık geniş geniş darısı fenere

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çoğul kullanıyorum da senin yaran mı var nedir istediğin gibi anlıyorsun geçirdik geçirdik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bi karı bul abi kendine acil.martta geldi,haklısın:DD hepimiz aslanız ama kedigillerdeniz:DD

izlemiyorum ama merak ettim.

ümüt "chelsea Galatasaray'ın üzürenden tırrr gibi geçer sinan abüüü,bizim takımlarımız anca Wallsal,Bristol Rovers gibi takımları eler onlarda da zorlanır" demedi mi daha?

Hani yeni yasa gereğince saatlerce bir konuda takılı kalıp bunu tartışmak yasaktı ? Pardon devlet(!) televizyonu ya bunlara herşey serbest.

Herşeyi geçtim de bu Sinan hala Motta Tellesden üstün diyor. Hala oraya ilk yazılacak adam Balta diyor..

Cumartesi gecesi de Hasan Şaş buna katıldı.. Tabi 3 senede sol bek alamadıysan , senin ardından gelen hocanın hemen aldırdıği sol beke ancak bok atabilirsin..

Tapatalk

Bırak bu işleri kadıköy deki kuşlar nasıl aziz ne zaman içeri giriyormuş?

Ne zaman girecek ben de merak ediyorum. Başkanlığı düşecek dendi, 6 yıl 3 aylık cezasının 3'te 2'si infaz edilecek dendi en son cemaat-akp savaşı yüzünden 'yeniden yargılama' konularından söz ediliyor. İbrahim Akın 1 yıl 6 ay ceza aldı mesela ama bize karşı 11'de başladı. Ne yapmaya çalıştıklarını kim anlıyor ki bunların?

Ne zaman girecek ben de merak ediyorum. Başkanlığı düşecek dendi, 6 yıl 3 aylık cezasının 3'te 2'si infaz edilecek dendi en son cemaat-akp savaşı yüzünden 'yeniden yargılama' konularından söz ediliyor. İbrahim Akın 1 yıl 6 ay ceza aldı mesela ama bize karşı 11'de başladı. Ne yapmaya çalıştıklarını kim anlıyor ki bunların?

Kuşsun olm saklama senin gibisini çok gördük bu forumda

Herşeyi geçtim de bu Sinan hala Motta Tellesden üstün diyor. Hala oraya ilk yazılacak adam Balta diyor..

Cumartesi gecesi de Hasan Şaş buna katıldı.. Tabi 3 senede sol bek alamadıysan , senin ardından gelen hocanın hemen aldırdıği sol beke ancak bok atabilirsin..

Tapatalk

Defansif anlamda haklılar aslında. Ama Telles'in gelişeceğine inanmasa Mancini aldırmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt