Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Baksana adam cikmis nikah fln diyor hiyar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baksana adam cikmis nikah fln diyor hiyar.
Umarım geçiririz geçiremezsek şampiyonluk hayal de antigsli değilim. Galatasaray dışındaki takımlara sözlü saldırıp beni tahrik etme şansın yok yani.![]()
Ahahah doktor Ertugrul Karanlik'i resmen mafya babasi yapti adamlar![]()
Tahrik mi oldun geçirdik diyorum
Galatasaraylıyım diyorum adam geçirdik tahrik mi oldun diyor hala. Tartışmak, stres atmak istiyorsan yanlış adrestesin
Çoğul kullanıyorum da senin yaran mı var nedir istediğin gibi anlıyorsun geçirdik geçirdik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çoğul kullanıyorum da senin yaran mı var nedir istediğin gibi anlıyorsun geçirdik geçirdik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Galatasaraylıyım diyorum adam geçirdik tahrik mi oldun diyor hala. Tartışmak, stres atmak istiyorsan yanlış adrestesin
Bırak bu işleri kadıköy deki kuşlar nasıl aziz ne zaman içeri giriyormuş?
Ne zaman girecek ben de merak ediyorum. Başkanlığı düşecek dendi, 6 yıl 3 aylık cezasının 3'te 2'si infaz edilecek dendi en son cemaat-akp savaşı yüzünden 'yeniden yargılama' konularından söz ediliyor. İbrahim Akın 1 yıl 6 ay ceza aldı mesela ama bize karşı 11'de başladı. Ne yapmaya çalıştıklarını kim anlıyor ki bunların?
Herşeyi geçtim de bu Sinan hala Motta Tellesden üstün diyor. Hala oraya ilk yazılacak adam Balta diyor..
Cumartesi gecesi de Hasan Şaş buna katıldı.. Tabi 3 senede sol bek alamadıysan , senin ardından gelen hocanın hemen aldırdıği sol beke ancak bok atabilirsin..
Tapatalk