Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Fırat iyi hakemdir bana göre Cüneyt denen eyyamcıdan bin kat daha hakemdir. Bu küfür olayına inanmıyorum bu iş Fenerli medyanın işidir.

Galatasaray'a zararlı olsaydı kesinlikle böyle bir ıddia atılmazdı ortaya. Bakınız abitoglu bakınız Müftüoğlu.

Fırat'ı yedirmeyin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Ters mantık yapalım.

Şayet, medya bu olaya el atıyorsa yoğun bir şekilde bilin ki olay şikebahçeye yarıyordur.

Saygi nedir ne icin duyulur? Herseyi demokrasiye baglamak ifade dusunce ozgurlugu diye kilif uydurmayalim herkesin tabiki kendi fikirlerini dusunmesi ozgurlugu vardir ama topluma tehdit olabilecek seylerin fikrini savunmak sadece demokrasi adi altinda yapilan provakasyondur. Herseyden once fikirlerin caga ve hukuka vede demokrasiye uymasi gerekiyor. Yobazvari demokrasi anlayisa gore hersey her dusunce her fikir onlara gore dogrudur ve bunlari belirtmek icin demokrasi kilifini uygularlar ornek mesela 10 kari istiyom parayla alayim hepsini nevar kardesim dusunce ve fikir oGurlugu hani nerde demokrasi fasistler bohoooooo.... ne demisti usta yillar once demokrasi bizim icin amac degil aractir.

Ne diyorsun sen ya ben diyorum ki söylediğin yalama sözünü sevmedim ben senin kimi desteklediğine karışmıyorum banane ama sende insanların görüşlerine karşı bu şekilde tepki koyamazsın..

futbol cahili la bunlar motta vs telles diyorlar :D:D:D

BiPAp0_IYAAkhAJ.jpg

Burnundan nefes alan kim lan :D ertemden daha fazla geliyor nefes sesi :D

yahu su derin derin nefes alip veren kim cok rahatsiz oldum

Şimdi merak ettim ulan Fırat küfür etti diye bizim stad kapanmasın.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Ne diyorsun sen ya ben diyorum ki söylediğin yalama sözünü sevmedim ben senin kimi desteklediğine karışmıyorum banane ama sende insanların görüşlerine karşı bu şekilde tepki koyamazsın..

Topluma ve caga aykiri herturlu dusunceye karsi tepki koymak herkesin hakkidir o arkadasin yalama demesi yanlis olabilir ama tepkisi dogrudur hersey kurallarina goredir ve kuraldisilari savunmak hak degil haksizliktir hakim bey sozum bukadar konu disina cikilmasin daha fazla.

Ümittir o kesin. insan gibi nefes almıyor. Bir de burnundan alıp veriyor sürekli :D

Firat Aydinus'a büyük haksizlik yapiliyor an itibariyle. Küfür ederken o küfürün sonunda 'oglu' demedi. Oyna *** dedi. Melo'ya veya yan hakeme tartisilir.

Şu fenerli herif daha iki kelimeyi bir araya getremiyor birde yorumcu yapmışlar komedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt