Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Özür dileyecek benimde desteklediğim anlayışı yalama olarak değerlendirdiği için yoksa bende onun anlayışı ile ilgili daha ağır şeyler söylerim ÖZÜR DİLEYECEK...
Sandikta hesaplasirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür dileyecek benimde desteklediğim anlayışı yalama olarak değerlendirdiği için yoksa bende onun anlayışı ile ilgili daha ağır şeyler söylerim ÖZÜR DİLEYECEK...
Yeni mi farkettin renkdaşAdamlar program başından beri Ümit Özat yeteneksizini bize en iyi bek diye yedirtmeye çalışıyorlar.
Ben izledim koyma lafini biraz uzatiyor, bana oglu dedi arkasina gibi geldi ama koyarim da demis olabilirmis... Simdi benimde kafam karisti, biri suraya atsa o pozisyonu...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=sLA0o5xKkSg[/media]
Tam belli olmuyor ya, demiste olabilir.
Bu seferde sanki cocugu diyormus gibi geldi![]()
ya niye izliyorsunuz arkadaş böyle mal programları ?
bizim gibi kaliteli bir takıma sahip nezih bircamia taraftarına yakışıyor mu allah aşkına?
Bakın bizi kimler izliyor takip ediyor, basit bir lig maçında bile :
UEFA.com @UEFAcom 35 sn.
Galatasaray flexed their attacking muscles today. The #UCL Live Coverage Blog has more - https://uefa.to/1kEMyOk pic.twitter.com/n2SnQUueYK
Onlar Salı 18 Mart tarihinde FC Chelsea karşı UEFA Şampiyonlar Leaue eylem dönmeden önce buhar başkanı oluşturmak amacı olarak Galatasaray AŞ Türkçe Süper Lig'de bir empatik zafer zevk.
Türk şampiyonlar kocaman bir 6-1 zafer seyir, Akhisar Belediyespor karşısında Cumartesi günü kendi saldıran kaslarını. Didier Drogba bir köşesinden güçlü bir başlık ile puanlama açtı ve Alex Telles iki yapmak için yakın gönderilen delinmiş.Eski Chelsea forveti sonra Burak Yılmaz için basit bir arka-sonrası bitirmek koydu yaptığı taksitli, çift için gevşek pasa peşinden ayrılmıyor.
Mehmet Akyüz ziyaretçiler için geri gol çıkardı, ama Bruno Mezenga kendi golle Galatasaray 5-1 koymak önce ivme kısa bir halt oldu. Bir işaretsiz Wesley Sneijder bozguna tamamladı.
Beyler tamam hakem küfür etti falan kötü bişey iyi hoş da, bu akşam nedense bu programda bunun üzerinde çok duruluyor,
1. maç daha bitmeden olaydan hemen sonra çakar twitter'dan kesin küfür etti diye açıklama yapıyor,
2. cumartesi günü çıkmayan çakar bugün programa çıkıyor,
3. saatlerdir bu konuyu irdeliyorlar henüz başka konu konuşmadılar..
nedense ben bu durumdan acaip kıllandım, neden fırat aydınus bu kadar doğranıyor, neden yok edilmeye çalışılıyor??
Onlar Salı 18 Mart tarihinde FC Chelsea karşı UEFA Şampiyonlar Leaue eylem dönmeden önce buhar başkanı oluşturmak amacı olarak Galatasaray AŞ Türkçe Süper Lig'de bir empatik zafer zevk.
Türk şampiyonlar kocaman bir 6-1 zafer seyir, Akhisar Belediyespor karşısında Cumartesi günü kendi saldıran kaslarını. Didier Drogba bir köşesinden güçlü bir başlık ile puanlama açtı ve Alex Telles iki yapmak için yakın gönderilen delinmiş.Eski Chelsea forveti sonra Burak Yılmaz için basit bir arka-sonrası bitirmek koydu yaptığı taksitli, çift için gevşek pasa peşinden ayrılmıyor.
Mehmet Akyüz ziyaretçiler için geri gol çıkardı, ama Bruno Mezenga kendi golle Galatasaray 5-1 koymak önce ivme kısa bir halt oldu. Bir işaretsiz Wesley Sneijder bozguna tamamladı.