Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarin Arenada sampiyon olma ihtimali yok. (Matematiksel olarak). Bu pislikler ne sampiyonluklar kacirdi. Biz bu mallarla yarisinca hep ümidim olur. Bir bak bakalim bizle Fener sampiyonluga yarisirken kim kac kez mutlu sona ulasmis. Kafamda degil tam ama sanirim 9 yada 8 yaristan sadece bir kez (bu kesin) kazanbilmisler. Onlarin sampiyon oldugu sezonlardada biz yarisin icinde bile yoktuk.

Büyük de fln konusmuyorum. 3üncü olma ihtimalimiz de gayet yüksekte,

Ama bence ümitvar olun. Takim bir toparlansin, o maca kadar en fazla 8 puan fark olsun. Ozm iste onlara öyle bir tokat basmaliyiz ki biz o gazla bütün maclari alalim ve onlar kendilerine gelmesinler.

Sadece su Mancini güven vermiyor. Umarim bu krizi iyi yönetir.

Matematiksel olarak evet ama bizim maçtan puan aldıkları an sen basınımızı izle. Bu puanla artık işi bitirdi diyecekler yani Arena'da şampiyonluk turu minvalinde manşetleri hazırdır bile. Şu saatten sonra Fener'den puan silinmedikçe Gs şampiyon falan olamaz. O dediğin hiçbir sezonda bu kadar puan farkı açılmamıştı.Son haftaya 2 puan geride girsek bile umudumu korurum ama bugün Fener yendiği an artık Fener satmak istese bile 11 puandan dönmez.Sadece içerdeki 2 maçı alsa dükkan kapanır. Deplasmanda zaten Bjk'ye satacaklar, biz yeneriz kalan maçlar başka da bir anlam ifade etmiyor. 3. haftadan beri takım toparlansın diyoruz farkında mısınız bilmem.Düne kadar hala potada olmamız bile Fener'in angutluğudur.3 deplasman kazanarak şampiyon olamazsın.

Allahin sopasi yok ne demek.. Resmen göbek atiyor Chelsea eledi diye..

Ulan basarisiz diyorlar.. CL'den gruptan cikmisiz.. Real Madrid li Juventus lu gruptan.. Bu beyinsizler hep lokal düsünür. Hep lig hep lig hep lig. Sinirlama da bundan var iste. Sirf oyuncu yetissin diye Avrupa da önümüz kesiliyor.. Türk milletin yapisi bu, hele bu beyinsizler varya.. Vizyon denen birsey yok. Neyse gecelim bunlari.

Valla sunlara su firsati verdik ya, cok üzücü. Ulan acik ara en kaliteli kadro bizde. Pehh. Insan üzülüyor.

hep senin yüzünden terimi kovmasaydın

doğru söylemiş hakettik biz bunları.

ölümden döndüğünde renk gözetmeksizin burada eksiksiz bir çok kişi iyi dileklerde temennilerde bulundu.

hakketten ümit haklı Allahın sopası yok O da görüyor bu yaptıklarını.

elbet günü gelir o sürekli ağzına aldığın adalet yakana yapışır.

anca karıya kıza gider yap, tv başından internetten delikanlılık yap.dediğin gibi Allah büyük ümit tokatı nereden vuracağını bilemezsin.

Bekliyoruz izliyoruz bakalım,sonun pek hayr değil ya neyse.

Fenerin ikinci borsa vurgununa hazirlikli olalim. Hafta ici çıkan yalan ceviriyi bile haber yapmislar.

Fenerin ikinci borsa vurgununa hazirlikli olalim. Hafta ici çıkan yalan ceviriyi bile haber yapmislar.

Meselenin borsa vurgunu olduğunu zannetmiyorum.Olay şu ki fener aylar önce stat adını satışa çıkardı ama ses seda yok.Olay bence bununla alakalı.Hatta arada Aziz Fanatik'e filan bununla ilgili haber yaptıyor "Stat isim hakkı paylaşılamıyor diye".Neymiş başkanı hapse girecek kulübün isim hakkı için Samsung servet önermiş :)))

1 aydir bakmiyorum bu coplere, kafam baya rahatladi, sizde deneyin..

Serefsiz ve kel angut kafa Sinan, gelmis yine Melo ya sayiyor, bunu sevmeyin diyor, bu birsey degil diyor falan. Adamin kafasina edim takmis 3 yildir Melo ya, ha Melo bu, ha Melo su..

Galatasaray ın haklı galibiyeti nasıl olurda örtülür operasyonudur bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ROK denen adam GS'li degil mi? nebicim bizi temsil ediyor o igrenc prgram'da? resmen adamlar bize hakaret ediyor haksiz yorumlarda bulunuyorlar beddua okuyuacaklar neredeyse artik nebicim koduysa GS . Bu ROk denen adam hala laga luga yapiyor cok bos bir adam gercekten

Bu ROK denen adam GS'li degil mi? nebicim bizi temsil ediyor o igrenc prgram'da? resmen adamlar bize hakaret ediyor haksiz yorumlarda bulunuyorlar beddua okuyuacaklar neredeyse artik nebicim koduysa GS . Bu ROk denen adam hala laga luga yapiyor cok bos bir adam gercekten

rok herhangi bir şeyi savunamaz ki galatasaray ı savunsun.boş beleş adamın teki.akşamki maçı izlediğinden bile şüpheliyim.

Ben bu soytarıları aylardır niye izlemediğimi bir kez daha anladım.Bugün Fenere koymuşuz , iki dk izleyim keyfim yerine gelsin diyorum , tek bir kez Fb lafı geçmedi ha bire bizi gömdüler. 1,5 dakika dayanabildim.Yine pişman ettiler , kanalı sildim uydudan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt