Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler valla anlamıyorum şu zeka sorunu olan tipleri izleyip rant veriyonuz ya seslerini duyunca sinirlerim bozuluyor nasıl izliyorsunuz anlamıyorum Sinan Engin desen Demirören'in sağ kolu Ümit Özat desene toto oynasa 0 çekicek ne taktikten ne kaliteden anlar Rasim Ozan Kütahyalı desen ne olduğu belli değil hatta sırf rant için Galatasaraylıyım dediği aslen Galatasaray'lı olmadığı söyleniyor Ertem Şener ise adeta AKP spor sorumlusu twiterda öve öve bitiremiyor AKP'yi . Tek izlediğim Futbol programı Demirkol'un sunduğu programlar birde TRT Spor'un Selçuk Dereli'nin programını izliyorum.

Ya beyler valla anlamıyorum şu zeka sorunu olan tipleri izleyip rant veriyonuz ya seslerini duyunca sinirlerim bozuluyor nasıl izliyorsunuz anlamıyorum Sinan Engin desen Demirören'in sağ kolu Ümit Özat desene toto oynasa 0 çekicek ne taktikten ne kaliteden anlar Rasim Ozan Kütahyalı desen ne olduğu belli değil hatta sırf rant için Galatasaraylıyım dediği aslen Galatasaray'lı olmadığı söyleniyor Ertem Şener ise adeta AKP spor sorumlusu twiterda öve öve bitiremiyor AKP'yi . Tek izlediğim Futbol programı Demirkol'un sunduğu programlar birde TRT Spor'un Selçuk Dereli'nin programını izliyorum.

En güzeli TrtSpor daki "Futbol Keyfi". Mustafa Dogan,Ali Ece bir de sunucu neydi Yusuf Calik mi ne. En güzeli bence o program.

Umut ve pektemek iyi oyuncular özat diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

fikonun son açıkalamalarını twitterdan takıp ediyorumda.

yazık ya koskoca adam, iş adamı. bu açıklamalardan sonra şeref beylerden bjk durusundan hangı yuzle bahsedecek.

bunca yıldır bu ligi takip ederim hafızamda onlarca başkan vardır ama bu lig böylesini görmedi.

yazık harbiden çok yazık.yani sinirlenmekten öte cidden üzüldüm cidden acıdım.

Beyaz TV'de büyük kutlama var... champagner falan de gördüm, 2 saat dan beri fenerbahce klipler vs.

FBTV bile bu kadar sevinmiyor. :dispirited:

Moussa Sow'u bile RTE aldırmış fenere vay arkadaş be ilk defa transfer yaptıran başbakan görüyoruz memlekette

Moussa Sow'u bile RTE aldırmış fenere vay arkadaş be ilk defa transfer yaptıran başbakan görüyoruz memlekette

300320140055400165497.jpg

erdogan_fenerbahce_ve_trabzonsporu_kutladi.jpg

Sasirdik mi? hayir.

Bir de kendilerine küçük emrah havası veriyor fbliler Galatasaray lı başbakan olsa keşke

RTE TFF'ye baski yapiyor Yabanci sinniri kalkmasin diye...böyle iddialar vardi.......Tam bir Diktatör iste.

Rte istesin fener her zaman şampiyon olur

dogrusu alsinda bu sezon sampion olmadigimiz hayirli oldu, yoksa zorla 5-0-3 getircektiler önümüzü kesmek icin, simdi kendilerini bisey sanip 6 yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt