Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu uzatmayin. Yakismiyor ikinize de.

Sergen moderatörü de ortaligi sakinlestirmek yerine gazlama karari almis, ilginc.

Size ne yav millet ne istiyorsa izler konusunda da konusur. Benim haberim bile olmayan sayisiz program, dizi, mac konusu var hayatimda girip de niye izliyorsunuz diye izleyenlere satasmam. Sacma bir hareket cunku.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşımın durumla ne alyorsun?akası var? Yaşımı gizlesem senin gibi, çok mu büyük olucam? :)

Nedir bu sendeki ego? İçip içip foruma mı giriyorsun ne yapıyorsun? :)

Icipte giriyorum. Icip icip girmeme ragmen senin gibi dolayli yoldan küfür etmiyorum. Küfür olmasa zaten editlenmezdi o mesajin. Ben aynisini söyleseydim 2-3 hafta ceza alirdim muhtemelen. Ayrica elin ayagin titredi herhalde. Kelimeleri dogru düzgün yazamadin.

Size ne yav millet ne istiyorsa izler konusunda da konusur. Benim haberim bile olmayan sayisiz program, dizi, mac konusu var hayatimda girip de niye izliyorsunuz diye izleyenlere satasmam. Sacma bir hareket cunku.

Kimin ne izledigi beni alakadar etmez ben sadece baska bir üyenin sorusuna öyle bir cevap verdim. Arkadas sagolsun dolayli yoldan küfür ederek ortami alevlendirdi sonradan bir de üste cikmaya calisti.

Benim takildigim nokta akp'li nolur yani,insan insandir chp akp mhp farketmez.

Soma'da sehit olan iscilerin arasinda chpli de var akp'li de,sonucta hepimizin cani yandi o insanlara.

Icipte giriyorum. Icip icip girmeme ragmen senin gibi dolayli yoldan küfür etmiyorum. Küfür olmasa zaten editlenmezdi o mesajin. Ben aynisini söyleseydim 2-3 hafta ceza alirdim muhtemelen. Ayrica elin ayagin titredi herhalde. Kelimeleri dogru düzgün yazamadin.

Sen şikayet etmiş olmalısın ki, belki yanlış anlaşılır diye editlemişler. Halbuki soyadın neyse onu yazdım.

Elim ayağım seninle tartışmaya girdiğim için korkudan titriyor haklısın. Uuu çok fena korkuyorum senden :)

Tamam her neyse sen haklısın daha fazla zaman harcayamacağım.

Kotu niyetli bir cevap vermissin. Kavga ciksin istemissin belli ki. Istedigini de almissin.

Tamam bütün suc bende herkesten özür diliyorum. Kücük cocuk gibi gereksiz yere kavga cikarttim. Umarim iyi kivirmissimdir. :D

Gereksiz gereksiz tartışma çıkarıp sonra da özür dileyip kaçanlar için de ceza verilmesi lazım özellikle ilk vukuatı olmayanlar için. Adamın canı sıkılıyor geliyor buraya birilerine saydırıyor sonra özür diyip konuyu kappatıyor ne güzel yaa

Gereksiz gereksiz tartışma çıkarıp sonra da özür dileyip kaçanlar için de ceza verilmesi lazım özellikle ilk vukuatı olmayanlar için. Adamın canı sıkılıyor geliyor buraya birilerine saydırıyor sonra özür diyip konuyu kappatıyor ne güzel yaa

Ya Adil Cem kardesim bi dur ortalik daha yeni sakinlesti.

Kavga mi var.
popcorn.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt