- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Bana bak.. Laf sokuyorsun sonra alıntılama diyorsun. Kelimelerine dikkat et, kes sesini, uzatma..
Klavye delikanligi yapma yasin 21 edepli ol. Git Beyaz TV izle hadi uza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bak.. Laf sokuyorsun sonra alıntılama diyorsun. Kelimelerine dikkat et, kes sesini, uzatma..
Klavye delikanligi yapma yasin 21 edepli ol. Git Beyaz TV izle hadi uza.
Yaşımın durumla ne alyorsun?akası var? Yaşımı gizlesem senin gibi, çok mu büyük olucam?
Nedir bu sendeki ego? İçip içip foruma mı giriyorsun ne yapıyorsun?![]()
Size ne yav millet ne istiyorsa izler konusunda da konusur. Benim haberim bile olmayan sayisiz program, dizi, mac konusu var hayatimda girip de niye izliyorsunuz diye izleyenlere satasmam. Sacma bir hareket cunku.
SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Icipte giriyorum. Icip icip girmeme ragmen senin gibi dolayli yoldan küfür etmiyorum. Küfür olmasa zaten editlenmezdi o mesajin. Ben aynisini söyleseydim 2-3 hafta ceza alirdim muhtemelen. Ayrica elin ayagin titredi herhalde. Kelimeleri dogru düzgün yazamadin.
Tamam bütün suc bende herkesten özür diliyorum. Kücük cocuk gibi gereksiz yere kavga cikarttim. Umarim iyi kivirmissimdir.![]()
Gereksiz gereksiz tartışma çıkarıp sonra da özür dileyip kaçanlar için de ceza verilmesi lazım özellikle ilk vukuatı olmayanlar için. Adamın canı sıkılıyor geliyor buraya birilerine saydırıyor sonra özür diyip konuyu kappatıyor ne güzel yaa