Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim bunların aldığı her kuruş haram. Futbol programı yapıp da, futbol konusuna bu kadar cahil olan çok az program gördüm. Yahu be adamlar, çıkıp boş boş konuşarak para kazanıyorsunuz, bari konuştuğunuz şeyleri araştırıp öyle konuşun.

Örneğin, Sinan Engin denilen adam Diego, Sneijder'den iyi der, ama Diego'nun yaşını bilmez. (ona göre 26 yaşındadır)

Yine aynı şekilde sanki bir şey biliyormuş gibi "tabi canım şu anda tartışmam bile, Diego daha iyi" diyen Ahmet Çakar, Diego'nun bu sezon Atletico'ya geldikten sonra sadece 2 gol, 1 asistlik performans sergilediğini dahi bilmez.

Hatice: bunlara göre Diego daha iyi.

Netice: Sneijder bu sezon 42 maç, 17 gol, 9 asist. --- Diego bu sezon 37 maç, 7 gol, 4 asist.

Sinan engin diyordu ya felime melonun hareketlerinden sonra bu adamin kazandiig para haksız kazanctir diye.

Acaba bu programdakilelerin kazanci nasi bi kazanc hic dusunuyolarmi. sorma imkanim olsa sinan engine sadece bunu sorardim.

Futbol programinda futbol haric hersey magazinsel olarak hakaretlere iftiralara vararak tartisiliyor.

Haksiz kazanc degil haram kazanc elde ediyor bu xxx'ler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hollanda'daki tombiks karikatürüne benzetiyorum.

3yna2y6a.jpg

Lambik karikatürün adı Sinan'ı gördükçe aklına bu geliyor.

artı futbolu açın seyredin.

helal olsun turgay demir mükemmel şeyler konuşuyor. basın 3 maymunu oynuyor herkes gözünü kapamış. yeminlen nefret ettim bu ülkenin sporundan.bizim milli takımımızda hiç bir moku haketmiyor. umarım 10 yıl daha elemelerde elenip gideriz

Biraz hort oldu ama paylaşmadan geçemedim.

Turgay Demir'in mükemmel konuşması klasik Türk medya söyleminden öte geçmez.

gs-01.png

@_ertemsener: Beyaz Transfer'de bu gece konuklarımız Fatih Akyel , Semih Yuvakuran ve Ahmet Dursun ...

Bu gece 23:00'da BEYAZ TV'de

Adama sorarlar bir tarafta Hollanda'nın 10 numarası

Bir tarafta leş brezilya kadrosuna giremeyen Diego..

Yahu nedir bu eski futbolcularimizin gs düşmanlığı şimdi de sakallı biri çıkmış saydiriyor mal herif ya bunlara ne vefa göstereceksin

ulan bütün italyanlara soruyorsun prandelli'yi herkes saygı duyulan sevilen biridir diyor... herifler italya'da prandelli'den nefret eden 2 tane malı aramış bulmuşlar :)

sezonu açtık... hayırlı olsun :)

Ahmet Dursun la aynı gorusteyim demba ba yı hiç beğenmiyorum inşallah bjk alır bonservisini

bizim oyuncular baya berbatmiş. defansimiz berbatmiş. fenerin defansi iyiymiş. gel gör ligde biz daha az gol yiyoruz.

bunlar futbol yorumluyor:D

Sneijdere burun kiviran medya diegoyu yere göğe sığdıramıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt