Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiksiniyorum bu ülkeden artık. İşin garibi şu saçma medya sisteminde yer bulacağım ben de. İnsanlığımız, ülkemiz batsın ne diyelim.

RTUK gecende ceza vermisti bugun yine verir..

bu ersun evlimi harbi. bu ersun ne malin gözüymüş. eşin evde agliyordur şimdi dingil herif. birde gizli çekim degil. herifin biri görüntülüyor.

Ulan millete ne arkadas adamın kac kızla dolandıgı ne yaptıgı. Ahlak illaki iki bacak arasında mı aranır.

Abdulkerim denilen hırboyu cok aramıslar mı merak edıyorum. Abdulkerim'i apartman toplantısında konusturmam herif cıkmıs Turkiyenin en cok izlenen spor programında konusuyor. Nasıl bir ulkeyiz biz

ahmet çakar beyaz tv'ye gittiğinden beri saçmalıyor telegolde çok iyiydi ermanla aynı programlamda oldukları sezon efsaneydi :D

Harbiden garip yav, takimla camia ile sampiyonluk yemegine katilacagina, gidip.....

tamamiyle ersunu yerin dibine sokmak için program yapmışlar doğru veya yanlış ersunun hayatı rezil ötesi olabilir ama resmen kara propaganda yapıyorlar adama olacak şey değil bu aziz harbi pislik.

Futbol programi degil Magazin sanki..

Ben bu tür programları izleme yaşını geçtim. kalbim kaldırmıyor. hayır mali durumum da kaldırmaz her programdan sonra yeni bir TV almayı. :redface:

programdaki sunucu dahil hepsi fener yalakasi ve Galatasaray dusmani rasim dahil galatasaray Savunacak bir tek adam yok programda !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt