Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izlemeyin şu salakları ya
harbi hem Galatasaraylı olup hem nasıl tahammül ediyosunuz şunlara

Bir Galatasaraylı bu heriflerin programını hangi mideyle izler arkadaş ya eskiden kazara kanala denk gelsem midem bulanıyordu, ona bile tahammül edemediğimden kanalı sildim.

Galatasaray'a topyekün savaş var...Bence çok da şaşılacak bir durum değil. 3 Temmuz öldürmedi,güçlendirdi bazılarını...

Narkotik şubeye 2013 model gece mavisi passat hediye etmişiz. Öyle diyorlar. :D

Devlete güvenmeseler böyle saldiriya geçemezler. Çamur at izi kalsin metodu uyguluyorlar. Hiç izlemeyin daha iyi.

İşin komik tarafı buraya şunları izlemeyin diyenlerin %90 ı bunları izliyor.
Benim yurtta kaldığım için imkanım olmuyor izlemeye Allaha şükür.

İşin komik tarafı buraya şunları izlemeyin diyenlerin %90 ı bunları izliyor.
Benim yurtta kaldığım için imkanım olmuyor izlemeye Allaha şükür.

Ben izlemiyorum. İsteyen izleyebilir tabi. Ben sadece boşu boşuna sinir olmayin diye söyledim. Herkes özgür.:anlastik::anlastik:

Cakar da hep geri geliyor :asd:

Lan nedir, kimdir bu kadın? Sinirim tepeme çıktı. Çıksın bir yönetici ağzının payını versin şunun. Hiç bir halt söylediği yok, ıkınıp sıkılıyor. Ulan bir avukata kim zorla senet imzalatabilir? Donuna kadar alsın şunun kulüp. Saatlerdir kıvırıyorlar, yeter artık.

ya beyler dikkat ettiyseniz adem çakar 3 saattir hiç entry girmiyor yoksa :asd:

Ahmet Çakar da bunların madrabaz olduğunu biliyor sırf bize uyuzluk olsun diye uzatıyor konuyu. Ahmet Çakar'ı bile yalanlıyor adamlar.

Aaaa olmadi ki simdi ne guzel Komedi filmi izliyorduk cayimizi bitireydik :coffee: ama ne guldum bunlara :D :melo: :dance:

Hıyarlar toplumu.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt