Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yeterince sarmadı beni açtım tvem serbest vuruşu günün stresini attım. Lemi Çelik Aybabaya çok konuşma şu eteği giy diye önüne bir fırlattı.

işte bu program bana göre dedim. :celebrate011:

BxgBrO2IMAAqZ7n.jpg:large

Ertem Şener @_ertemsener · 2 dk.
Bu akşam saat 21:50'de BEYAZ FUTBOL ile size geliyoruz ... #beyaztv #BeyazFutbol

Tw em Serbest Vuruşuda takip edelim Talip Doğan Karlıbel şikeyle ilgili yeni gelişmeler var diyor.

kel sinan yine melo hakkında bişeyler konuşmuş galiba açıp izlemedim bile
azizin yalakası

edit hedef göstermiş hatta
Sinan Engin: "Melo'ya Fenerbahçe'li futbolcular saldırırsa kimse kızmasın!"

Son düzenleme:
Galatasaray, şike sürecinden dolayı fenerbahçe'nin 2. lige düşmesini istemedi şimdi niye böyle yapıyor dediler biraz önce :sirit:

Adeta Aşkı Memnu filmi sandim oradan Birileri Bihter gibi yalvariyor Sabri gel dön bebeğim seni aldatanlar utansin diyor.Diger yandan biriside Behlul gibi konusup ağliyor sabriye.Mübarek Sabriyi Fatmagül mü sandilar anlamadim gitti.Baya karisik filmmis.İzlenmeye değer bir filmdi beyler.

Son düzenleme:
kel sinan yine melo hakkında bişeyler konuşmuş galiba açıp izlemedim bile
azizin yalakası

edit hedef göstermiş hatta
Sinan Engin: "Melo'ya Fenerbahçe'li futbolcular saldırırsa kimse kızmasın!"
sinanı meloyla aynı odaya bırakalım
melo sinana saldırırsa kimse kızmasın diyelim

TVEM bence gayet ilginc bir Program. Hakan Hanoglu cikiyor bir yandan, Talip Dogan cikiyor öbür yandan sonra su an aklima gelmeyen Fenerli bir huligan gülsah mi nee. Karsisinda Aziz Yildirim düsmani Baransu, trabzonlu lemi, bay tahmin ve kiliktan kiliga giren Adnan Aybaba...

Bukadar ilginc adamlari bir arada toplamak bir tane yöneticilik basarisidir. TVEM spor yayin yönetmenini kutluyorum.

Birde bu fenerli yorumcular neden hep böyle huligan oluyor. Bu Türkiye´de taraftarlik restmen irkciliga dönüsmüs, ve en irkci taraftar profiline sahib...

Ne söylerlerse söylesinler. Hiçbir şeyi aklayamazlar. Tarihte Fenerbahçe Şikeyle anılmaya devam edecek. Düşürmediler, keşke düşürselerdi. Şimdi her galibiyette acaba deniliyor. :)

Bu tip adamları yeniden yargılayacak, temizleyip aklayacak mahkemeyi ben tanımıyorum. Bunun oluşması için uygun ortam hazırlayanlar Müslümansa ben Müslüman da değilim. Yüzleri bile kızarmıyor.

Utanmadan şu şerefsizi bir de televizyona çıkarıyorlar ya allah belanızı versin.

Bu adam insanlar arasına çıkmaya yüz bulamayacakken bakıyorum da sanki milyoner iş adamı gibi Paşalar gibi yaşıyor.

"Adalet" bu ülkede gerçekten sadece bir kadın ismidir. Ben adalete inanmıyorum.

Ya rezalet gerçekten. Göz göre göre şike olayını aklama peşindeler.

I am the one who knocks!

dünyada hiç bi zaman gerçek adalet olmadı ki, adaleti her zaman güç para ve iktidar sahipleri belirledi,

siz de sanki ilk defa böyle bişey oluyormuş gibi kızıyorsunuz:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt