Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvah Sezon Sonunda kadar 60 Milyon € lazim diyor Sinan.

ali naci küçük
@nkucukk
2 sa.

G.Saray’da 30 Eylül’deki UEFA tehlikesini Ünal Aysal’ın aldığı önlemler, mali disiplin ile çözdü.@HurriyetSpor

ali naci küçük@nkucukk 2 sa.
Kısaca Aysal, G.Saray’ı UEFA girdabından kurtarıp futbolcuların alacaklarını eksiksiz yatırıp gidecek…@HurriyetSpor

Görevi bırakacak olan Ünal Aysal, 3 ayda bir inceleme yapan UEFA’ya banka dekontlarının sorunsuz şekilde teslim edilmesini sağladı

G.Saray, Pazartesi transferi yaptığı kulüplere ve futbolcularına 15 milyon dolar ödeyecek. Kısaca futbolcuların tüm alacakları sıfırlanacak

program resmen kan ağlıyor , aylardıp açıp bakmıyordum güzel keyif yapıyorum şu an :D

Birde "tarafsızız" diyorlar ya tam komedi :D

I am the one who knocks!

her programda 3-4 kez bu laf geçiyor. hani bir laf vardır yarası olan gocunur diye. sen programını yaparsın, değerlendirmeyi halk yapar. ama bunlar öyle değil devamlı tarafsızız tarafsızız diyerek tarafsız olduklarına halkı inandırmaya çalışıyorlar. yersen.

Son düzenleme:
Emre'nin irkciligi falan konusuluyor :D

Ulan bi takım tokezlemeye gorsun hemen nasıl yükleniyorlar :D

-Tapatalk-

Emre'nin irkciligi falan konusuluyor :D

Ulan bi takım tokezlemeye gorsun hemen nasıl yükleniyorlar :D

-Tapatalk-

Aynen bunu diyorum iste haftalardir... Bu programlara meze olmak istemiyorsan, saha icinde tökezlemiyeceksin. Bir an üsüsüyorlar üzerine.

Programi su an izlemiyorum, ROK ve Ahmet Cakar takimin saha icinde Aziz Yildirim tarafindan yöentildigi konusuna girdimi bile :D ?

Aynen bunu diyorum iste haftalardir... Bu programlara meze olmak istemiyorsan, saha icinde tökezlemiyeceksin. Bir an üsüsüyorlar üzerine.

Programi su an izlemiyorum, ROK ve Ahmet Cakar takimin saha icinde Aziz Yildirim tarafindan yöentildigi konusuna girdimi bile :D ?
En son Volkan ve Emre'nin takim icinde Aziz Yildirim destekli otonom bir takim kurdugunu anlatiyorlardi kapadim ben de.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Refik cidden demli gibiydi. :D

Bu arada Rihanna Beyaz Futbolcu imiş. SADASDJASFAS.

Oha Candan Erçetini daha tanımıyor lan adamlar daha neyin goygoyu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt