Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yalayacak yağ çekecek birini bulurlar elbette :)

I am the one who knocks!

Ahmet çakarın son sözünü dinledin mi Can? Dinimizi kullanmak isteyenler var, Mustafa Kemal Atatürkümüzü kullanmak isteyenler var. Ertem ve Rasime vuruyor. Bunlarda farkında işin. Ulan ne günlere kaldık. Kimlere kaldık yahu.

Ahmet hoca King!! Sahtekarların yüzüne yüzüne yapıştırıyor lafları.

Rasim biraz fazla kaçırmış bugün herhalde.

I am the one who knocks!

Orasi öyle de, ben acikcasi sinirleniyorum ayni zamanda.

Ulan Besiktas X. kez hakem ile yenmis, Fenerbahce yine ayni X. kez hakem hatalari ve penaltilar ile yenmis.. Bunu bir dakika konusmuyorlar. Galatasaray macinda hakem ayagi ile vurmus gibi yapti diye Ahmet Cakar 'Galatasaray maci hakem ile kazandi' diyor. Iki saat konusuluyor.

Nasil ülke arkadas bu? Millet bu kadar aptal mi yoksa orda oturanlar mi aptal yerine koyuyor.

Türk futbolunda hakemlere 'sürekli denge kurmaya' calisiyorlar diyor bu adamlar. Mesela Emre'ye kirmizi kart, ardindan Fenerbahce'ye penalti. Korktuklarini söylüyorlar.

Ulan sizin yaptiginiz ne? Fenerbahce'yi hakli yere elestirdim diye Galatasaray'i da haksiz yere elestiriyorsunuz. Fener resmen hakemle kazandi iste. (penalti vsvs) Ulan hangi hakla Galatasaray Antep macini hakemle kazandi diyorsun?

Hakemi falan boş verelim. Bugün Gökhan Töre'nin yaptığını Melo yapsa, panda en az 3 saat susmazdı. Şimdi evveliyatı var diyor. O yüzden ciddiye almaya gerek yok. Komedi niyetine izlenmeli.

Arkadaş GS iyiyse polemiklik birşey yoksa hayatta konuşmazlar.
Ama GS kötü ise yada lehine bir hata olsa sabaha kadar konusurlar.

Ertem ve Sinan ın karakterleri bilindiğinden böyle olacağını programın başında söyledim

Ne GS ne hamza hoca 2 dk konuşulmadı...

Bakın FB hakkında tek bir sorun tek bir sıkıntıdan hayatta bahsetmezler bahsedemezler.

Diego geldiğinden beri dogru dürüst maç oynamıyor hiç biri çıkıp hesap soruyormu ağzını açıyormu ?

Ama GS da olsa offf yönetimden hocasına kadar ağzına geleni sayarlardı.

Tam ş... ler bunlar

Aylar sonra dün baktigim program. Ertem Şener ve Sinan Enginden tiksindim. Ahmet Çakar showcu olsada az cok insan oldugunu gösterdi en azindan ve o bile bu yalayicilar arasinda tiksindi

Adnan boş yapıcak yine ilerleyen saatlerde de moonsel bağlanabilir

Dün bir cümle konuşmadılar. Bugün bolbol konuşurlar Polat hıyarı güzel malzeme verdi yine.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt