Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tam havaya girdi, çıkışa geçti . Aziz, evladı Polat'ı arayarak "lan Adnan karıştır şu Galatasaray'ı" demiştir.

bu kanalı izleyeceğinize national geographicteki belgeselleri izleyin bişey kaybetmezsiniz aynı şey :D

Adnan Polat hep toparlandığımız, iyi olduğumuz dönemlerde konuşuyor yalnız, tesadüf değil bu.

Stancu ucuz oyuncuymus hahaha, o yetenek fakiri adama çok fena para bayıldık

bu kanalı izleyeceğinize national geographicteki belgeselleri izleyin bişey kaybetmezsiniz aynı şey :D
Bana neşınıl deme isa bugün bi açtım gergedanın sindirim sistemi boşaltımı sahnesine şahit oldum lanet olsun bunlar enazından daha o seviyeye gelmediler xd

Bu Adnan Polat tam bir serefsiz. 2011 sampiyonlugu basari degildir diyor sikeden dolayi. Aziz'i koruyor yine.

Adnan Polat kalsaydı Anadolu Takımı gibi olurduk 4-5 .olurduk ciddiyim.

Hastır lan hain adnan!!! Ucuz oyuncular almışmış 150 bin euroluk stancu'yu 5,5 milyon euro al ekonomik transfer yaptım de!!! Hükümet yalaması ajan herif.

TT arenaya 300 milyon dolar mı harcamış adnan. Oha lan 300 milyon dolara 100 bin kişilik stat yaparsın nereye harcadın o parayı yalanı bırak adnan

Unal aysal zamaninda adnan polat'in ihrac edilmesine karsi cikarak cok buyuk hata yapmistir. Bu sahis derhal ihrac edilmelidir.

Ertem ilk kez iyi bir soru sordu {tabi sıvamayı ihmal etmedi sonunda}

"Ben kalsaydım borç sıfır olacaktı dediniz, ama bu gönderiliş biçiminizle (kulübü ekonomik olarak batırmıştı AP) çelişmiyor mu?"

Sezon sonu sampiyon olsakta olacaklar belli.

Sneijder gibi yildizlar gider, menajerler yaziyor bile Twitter'da. UEFA bizi kabul etmeyecek. Iyice kücülmeye gidilecek.

Niye ihraç edilmiyor bu adam gerçekten ya? Sadece azizle yaptığı konuşmaların tapeleri bile yeterli ihraç için, kulübü ekonomik ve sportif açıdan batırması da cabası.

Ersan Çelik: H.Üstünel, Stoch ile anlaşmıştı, Aziz Yıldırım, A.Polat'ı aradı biz alalım siz vazgeçin diyerek rica etti ve A.Polat kabul etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt