Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yekta ve Stancu'ya 10+ milyon saymis adam ucuz transfer yapmak zorundaydim diyor.

Bu adam ya salak ya da milleti salak saniyor. Galatasaray taraftarina tehditler ve hakaretler savurdugunu unutmus.

Bunlar kulübü karıştırma derdinde bakmayın boşu boşuna bence.

Adnan polat çok doğru bir noktaya parmak bastı hakkını verelim sizin gibi 300-400 kişiyi bu kulüpten uzaklaştırıp kulübü kurumsal yola sokarsak kurtuluşumuz olur.

Ulan bu ülke'nin ve Polat'in aklina tüküreyim.

Ertem diyor ki, sizin döneminizde Fenerbache ile dostluk vardi, ondan sonra öyle olmadi. Polat'ta iliskiler zedelendi diyor. Lan serefsiz, küfür ettirecek simdi, Fenerbahce sike yapti diye Ünal Aysal düsman gördü o kulübü ve o zat'i. Nasil iyi iliski bekliyorsun lan? Göz göre göre sike yapiyorlar, sende dost kalacaksin, destek cikacaksin he?

Su adami sutlayin, konusmasin bir daha!

Sakin hakan bu adamlar için küfüre değmez

Son düzenleme:
Ya kimse de cikip demiyor Aysal'in döneminde sike dönemi patladi diye kendisi negatif tavir aldi o kulübe karsi. KIMSE DEMIYOR BUNU CANLI YAYINDA. Lan bu kadar mi beyinsiz bu adamlar?!

adnan polat son dönemi ekonomik, yönetimsel, taraftar bağı vs.. son yılların en kötü dönemiydi...bence kendisinden başka kimseyi eleştirmemeli bu konularda

Sorsa ya biri Adnan ne cevap verecek merak ediyorum. Tapelerde kankan azizin Galatasaray için söyledikleri ve aleyhinde yaptıkları hakkında ne düşünüyorsun diye.

Su Inan Kirac'tan bir kurtulsak, köylü adam, sonra ROK'un dedigi gibi güzel biri satin alsin kulübü, tamamdir iste. Aksin Sneijder'ler.

Ört ve adet'ten bahsediyor. Cek git ulan, profesyonel olun artik. Sirket istiyoruz.

Ya kimse de cikip demiyor Aysal'in döneminde sike dönemi patladi diye kendisi negatif tavir aldi o kulübe karsi. KIMSE DEMIYOR BUNU CANLI YAYINDA. Lan bu kadar mi beyinsiz bu adamlar?!

Aysal sike süreci patlayinca pozitif tavir aldi ve sike ile ilgili GS TV´ye yayin yasagi getirdi. Sonra Aziz Yildirim taha metristen basladi bize camur atmaya, onun üzerine Aysal negatif tavir almaya basladi. Tam olarak versiyon bu, ama bu konuda Aysal´a zerre kadar suc vermek yanlis.

İnan Kıraç :Adnan Polat ile benim hiçbir sorunum yok kendisine oy verdim.Ancak Ali Sami Yen stadının yerini onun yüzünden kaybettik..

Aysal sike süreci patlayinca pozitif tavir aldi ve sike ile ilgili GS TV´ye yayin yasagi getirdi. Sonra Aziz Yildirim taha metristen basladi bize camur atmaya, onun üzerine Aysal negatif tavir almaya basladi. Tam olarak versiyon bu, ama bu konuda Aysal´a zerre kadar suc vermek yanlis.
Dogru degil. TFF bu konunun üstünü örtmeye calistigini anlayinca 'Bu ates üfleyerek sönmez' diye aciklama yayinladi. Gec bunlari Adem, orda daha Aziz'in sesi bile cikmiyordu. Direk olarak net bir sekilde negatif tavir aldi. Basta sadece TFF'yi beklemeliyiz gibi birseyler dedi. TFF aciklamasindan sonra bizden aciklama yayinlandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt