Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Cakar blue beam projesinin turkiye ayaginda ki isimlerden biridir. Soylediklerine inanmayin. Uzayli fikri ile ilgili bilincalti yonetimi burada da hizlandi. Blue beam i bilmeyenler arastirsin bu arada.

Te allam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu programin reyting rekoru kirmasindan turkiyenin durumu belli oluyor zaten :D 2 tane eski zircahil futbolcu 1 tane kendini entellektuel sanan megaloman doktor bir tanede okumak cehaleti alir eseklik baki kalir lafinin cuk oturdugu ROK. Bu herifler toplanip uzaylilari konusuyorlar bizim gencligin 4 te 1 i bende dahil oturup bunu izliyor gece gece:D Ataturk dirildi genclige tekrar hitap edecek deseler bu kadar insan izlemez muhtemelen.

Sinan Engin mal falan ama Malezya ucagiyla ilgili en mantikli cevabi verdi.

Uzayli oldugu fikrini halka yaymalari beni son derece rahatsiz etti. Her kim uzayli fikrini yayip,korku politikasi uyguluyorsa yillardir ise yariyor. Bazi illüminati ile ilgilenen komplocularin dedigi olacak sanirim bu yüzyilda bir gercek disi uzayli saldirisi olabilir. Sadece bluebeam projesi bunu kanitliyor.

Bu programin reyting rekoru kirmasindan turkiyenin durumu belli oluyor zaten :D 2 tane eski zircahil futbolcu 1 tane kendini entellektuel sanan megaloman doktor bir tanede okumak cehaleti alir eseklik baki kalir lafinin cuk oturdugu ROK. Bu herifler toplanip uzaylilari konusuyorlar bizim gencligin 4 te 1 i bende dahil oturup bunu izliyor gece gece:D Ataturk dirildi genclige tekrar hitap edecek deseler bu kadar insan izlemez muhtemelen.

Kim zorla izletiyor kardesim ? Begenmiyorsaniz izlemeyin ya.
Dun gulmekten kirildim bunu bana yasatacak baska program yok.

Suc Ahmet Cakar da. Gitmis beyinsizlerin arasinda entelektüel seviyesinde tartisma baslatmis.

Sinan Engin kadar mal bir insan az bulunur ciddiyim. Ama genel anlamda bu tip konulari Türkiye'de ve türk milleti ile tartisamazsin. Egitim seviyesi yerlerde, makara seviyese tavan yapmis durumda.

Bunun ispati alin Beya z Futbol oldu bu aksam. Ahmet Cakar cikmis teoriler kuruyor, Sinan Engin ordan 'bunlarin hepsi dümen, bak sana karsi argümanlar ile geliyorum' diyor.. Karsi argümana bak..
51. Bölge,Roswell genel anlamda herkesin bilebileceği kavramlarken Abdülkerim'in "sen bayağı araştırmışsın hocam" demesi bana komik geldi. Bilemeyebilirsin de bunun derin bir araştırmayla bilinebilecek olması gibi bir algı, ne kadar lokal bir millet olduğumuzu da az buçuk ele veriyor.

Sırf şu konulara oldukça ilgiliyim diye oturdum başına lakin Sinan Engin'in işi sulandırması ve sonrasında ironi bazlı Ahmet Çakar'ın futbola girmesi ne Bob Lazard'dan bahsettirebildi ne de Travis Valton'dan...Bu adamlar hakkında çok ciddi kayıtlar var.

Türkiye'de herşeye "kedidir o kedi" yaklaşımıyla yaklaşan insanlar çoğunlukta olduğu müddetçe de lokal tartışmalar üzerinden kısır döngüler hep yaşarız.

Ahmet cakarin yarin turk futbolunun geri kalmasinda onemli yeri bulunan vlad petesin osmanliya ihaneti ve sanayi devrimiyle ilgili konulari masaya yatirmasini bekliyorum.

Bjk'in attigi 2 golde bariz arizali ama Selçuga niye sari verilmedi. Oynamasa bizim için daha iyi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt