- 26 Kasım 2012
- 185.636
- 258.434
- 5.998
mahmut uslu daha uygun olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin şampiyon olacağını ninemde söyler maçları izlerse tabi bunun için çakar olmaya gerek yok. Adamlar bizden çok daha iyi oynuyor şu anda. Biz bir sürpriz yapıp form tutarsak herşey değişir tabi.Fenerin şampiyon olacağını söyledi, bi tane yöneticinin de öleceğini..
Biz çok ağır oynuyoruz ve takımın kalite sorunu var. İyi mücadele etmiyoruz ileride baskı kuramıyoruz. İkinci topları alsak rakibi boğarız ama fizik kondisyon olarakta zayıfız.Hakemler de bizi desteklese,her yere düştüğümüzde faul verse biz de rakibi kendi sahasına hapsederiz.rakip ayda yılda bir kez kalemize geldiğinde bas ayağına düşür ne de olsa faul verilmiyor.
ben iyi top oynuyoruz demedim.fenerin baskılı oynamasının sebebi hakemler dedim.Biz çok ağır oynuyoruz ve takımın kalite sorunu var. İyi mücadele etmiyoruz ileride baskı kuramıyoruz. İkinci topları alsak rakibi boğarız ama fizik kondisyon olarakta zayıfız.
Hakemler de bizi desteklese,her yere düştüğümüzde faul verse biz de rakibi kendi sahasına hapsederiz.rakip ayda yılda bir kez kalemize geldiğinde bas ayağına düşür ne de olsa faul verilmiyor.
ewt.
alex zamaninda da bu vardi, GS taraftarinin sevgilisi sahtekar, her mac rakibe taban giren alex ne zaman sikissa kendini yere birakip faulu aliyordu. fb hakemi baski altina almayi iyi bilmistir her daim
ewt.
alex zamaninda da bu vardi, GS taraftarinin sevgilisi sahtekar, her mac rakibe taban giren alex ne zaman sikissa kendini yere birakip faulu aliyordu. fb hakemi baski altina almayi iyi bilmistir her daim
Alex=Hırsızlar KralıAma yok Alex herkes tarafindan sevilen karakterli bir futbolcu, olur mu hic Hayri o yapmaz böyle seyler :asd22:
Ben öyle düşünmüyorum adamlar bizden kaliteli bir kadroya sahip bence. Kadroları geniş olmamasına rağmen.ben iyi top oynuyoruz demedim.fenerin baskılı oynamasının sebebi hakemler dedim.