Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Rasim Ozan için izliyorum 3-4 aydır.Siyasi tercihi felan umurumda değil bu adam beni güldürüyor arkadaş.

Şikecilerin aleyhinede bu hatalar olsaydı "evet bunlar gerçekten çok kötüler" derdim ama öyle değil işte.
Herkese yapılıyor ama onlara devre arası düşünüp telafi etmek için çabalıyorlar. Bizim başkan Ü.Y kalsa bizede aynısını yaparlardı çünkü saldıran adamdan korkuyorlar onlarda insan etkileniyorlar.

En iyisi 00.00'dan sonra izlemek. O saatten sonra feci saçmalıyorlar :D

ahmet bizim ikili averaj muhabbetinden iyi girdide ertem konumuz o değil diye susturdu

Ahmet Çakar resmen sapladı Ertem'e. Galatasaray da yedi böyle gol ikili averajı kaybetti diyor Ertem Galatasaray'ı geç diyor.

Ulan Konya maçında, %100'lük penaltımız verilmedi. %100 gollük avantaj garip şekilde kesildi. Kırmızı çıkardı, geri aldı. Son haftalardaki en skandal yönetim sergilendi, hiç konu olmadı.

ahmetcakar @ahmetcakar1 · 18 dk. 18 dakika önce
Hakem bu geceki yanlış kararlarıyla belkide şampiyonu belirledi. Demba Ba'ya yapılan penaltıyı vermedi. Antepin golü oncesi Serdara faul var

Ertem Şener @_ertemsener · 5 dk. 5 dakika önce
sahaya yüreğini koyan çocuklara helal olsun,başınız dik gezin biz seni şampiyon ol diye sevmedik,adını sevdik,rengini sevdik,sevdanı sevdik.

Ertem Şener @_ertemsener
· 4 dk. 4 dakika önce
ve bu gece ile ilgili son sözüm BEŞİKTAŞ bitti demeden lig bitmez !

Ezik herif :D

CEq90I7UsAEXwKR.jpg

:D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt