Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet trip atıyor halaa

sinan engin: "insanın aklı almıyor"

Sinan ve Ertem gibi gerizekalilar yerine Erman Toroglu Beyaz Futbolda olsa daha objektif ve keyifli olacagini düsünüyorum.

Sinan Engin: "Tanrı istemezse yaprak kıpırdamazmış."
Ne alakası var , ulan çapımız yetmiyor diyemiyor da ahahaha :happy:

Bilici kovduklarinda 500.000€ tazminat ödemek zorunda bjk.
Ertem: Bilicin bu parayi istemeye yüzü tutuyor mu ?

yooooookk yaaaaaaaaaaa bize gelince herseyin hesabini kurusu kurusuna yapin, tazminat haktir verilmelidir gibi. Size gelince bilice küfür etmediginiz kalsin.

beter olun serrefsizler

Son düzenleme:
Sinan ve Ertem gibi gerizekalilar yerine Erman Toroglu Beyaz Futbolda olsa daha objektif ve keyifli olacagini düsünüyorum.

o hicbir programda tutunamaz renktas. Dogrulari konusan nadir adamlardan. Malesef konusma tarzi cok sert ve yüzüne yüzüne vuruyor milletin ayibini.
Bazi serrefsizlere agir dokunuyor, nereye gitse adami kovmak icin herkez el ele veriyor.
Rasimde yavas yavas o yolda gidiyor. Bazi ayiplar konusulmamasi gerekiyor bu ülkede, ama Rasimde bazen feci sekilde yüzüne vuruyor milletin ayibini.
Böyle yorumculari azize istemez

Rasime bir şey olmaz. Arada sırada doğru konuşsa bile paylonconun teki. Ciddiye almıyor kimse onu 1-2 taraftarlar hariç. Tam troll

Rasime bir şey olmaz. Arada sırada doğru konuşsa bile paylonconun teki. Ciddiye almıyor kimse onu 1-2 taraftarlar hariç. Tam troll

Adas ben rasime ciddi vs demiyorum. Suan ondan korkusuz konusan kimse yok türk medyasinda.
Herkezin cekindigi konularda catir catir konusuyor. Azizeye istedigini söylebiliyor vs bunlar sadece örnek.
Adam bu ortamda yeni oldugu icin kimse pek takmiyor ama 5-10 seneye Erman gibi olur diyorum.
Dogru söyleyeni, cenesini tutamayini istemiyorlar demek istedim sadece.

Bilici kovduklarinda 500.000€ tazminat ödemek zorunda bjk.
Ertem: Bilicin bu parayi istemeye yüzü tutuyor mu ?

yooooookk yaaaaaaaaaaa bize gelince herseyin hesabini kurusu kurusuna yapin, tazminat haktir verilmelidir gibi. Size gelince bilice küfür etmediginiz kalsin.

beter olun serrefsizler
sinan engin açıkladı kendisi istifa ederse bu sefer biliç 500bin vermek zorunda.ama ingiltere'den teklif gelirse verir parayı gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt