Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu itin önünde ezildi ya yasaman.. ne diyeyim.. mahkeme kararlarının alay konusu olması ancak bizim millette olur

önce
CFUP94gUsAA3WiU.jpg

sonra

CFUP940VIAAaV5Q.jpg

Nee zaman açsam midem dönüyor bu programmda. Zalat sülalenizi...sevsin sizin

ahhh adnan öztür ahhh birilerinin oyununa geldin.
Gelseydinde sustursaydin su itleri

Apoya bak elinde tek bir delil yok sende biliyorsun sallıyorsun olan dedile uydurma diyip onu kabul etmiyorsun şu ülkede neden akıl kullanan insan sayısı bu kadar az

adbülkerim misin abdülaziz misin senin doğurana doğurtana ankaragücüne fenerbahçene sizin hepinizin anasını babasını sahasında kupa kaldırdğımın çocuğu seni ah ulan çıkacam oraya sokacam lafları götüne dımdızlak kalacak

İbrahimovic'in kim olduğunu biliyor mu acaba ? Hiç sanmıyorum.

Bu adam nasıl hukuk fakültesi dekanıymış onu anlamadım oha. Ben normal Abdurrahim Albayrak gibi bi cahil cühela bi işadamı zannediyordum Yasaman'ı. Eşeklik baki kalıyormuş gerçekten.

Lan Duygunu da seni de, Apoyu da allah bildiği gibi yapsın

Sizin gibi yöneticiler olmaz olsun, lan her kameraya konuşuyorsunuz. Ağız ishali oldunuz lan hepiniz.

Hamdi yasaman Tam muhalif yönetimin içinde. Yönetimin içindeki hayrı kozak

valla hiç kapatmıyacak gibi.
aksaraydan giydirdi şimdide apoya

bu salak şerefli ikinciliklerde oynadım ben diyor dayılanıyor sinan.

evet o dönem oynadı ama 8 yıyen ankaragucundeydı. nasıl bır hırboluk bu ya

Sinan'da adam kapattıktan sonra aslan kesildi :) adamın zaten cevap veremeyeceğini anlamamış sanırım, boşuna bekledi kapatmasını.

Şu gün Albayrak ve Başkan'ı TV'de rezil etmeye çalışan, konuyu neredeyse Prandelli'yi göndermeseydik noktasına getiren, Hamza'yı övmeyi zar zor yapan ve kendisinin gölgede kalmasından rahatsız olduğundan mütevellit ileri geri laf eden adamın iyi niyetinden söz edilebilir mi?

Rasim tam kıvrak.

Hamdi Yasaman da şike ile ilgili cümle hariç doğru tek kelam etmedi.

Hamdi Yasaman Ünal Aysal´in avukatidir, yönetim icinde cikartigi tüm vukuatlar da bana göre kötü niyet sonucudur zaten. Bu adama cevap vermedi kimse, yapsalardi, yönetim icinde kaos olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt