Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve an itibariyle program yine mantara bağladı. :) Son yarım saat bu durum zaten alışılmış bir hal aldı. Sinan Engin'in tarz programındaki görüntüler yayınlanıyor. Ne gereği var anlamadım gitti. Bitir işte programı. Saçma sapan görüntülerle uğraştırıyon milleti...

Kanitli, tescilli sike hali altina süpürülüpte tertemiz pozisyonlardan sike aranmasi sadece Turkiyede olur.

Ahmet Çakar tribi bırakırsa eski o eğlenceli hali devam eder , ayrıca renktaşlar siz bunları ciddiye mi alıyorsunuz ;

TV'nin karşısına geçin izleyin , gülün , eğlenin ; tv'yi kapatıp yatağınıza yatın.

Bu Ahmet Çakar kendini hakikaten çok zeki sanıyor. Evet o programın dahil olduğu kişilere göre göreceli olarak iyi olabilir; lakin dün gece Gençlerbirliği maçı için İngiltere ve Hollanda'da açılmış anketlere oy verenlerin yabancılar olduğunu ve bu yüzden Galatasaray'ın şike yaptığını ima etti. Dayanağının bu olması ve bu anketleri açtıranlar ile oy verenlerin Türkler olabileceğinin aklına gelmemesi ne kadar öngörü sahibi bir insan olduğunu gösteriyor(!)

Bu Ahmet Çakar kendini hakikaten çok zeki sanıyor.

Sacma sapan seyler uydurup her hafta ulkenin gundemine oturan kisi kendini cok zeki sanir tabii ki. Her hafta sacmala, alay konusu ol, ama en yuksek ratingleri ve maasi al. Bunu besleyen izleyicilerine gore cok zeki bence.

CFWh9x3WEAAnOE4.jpg:large

Adam realist :D

Programın ciddiyeti hakkında

[video=youtube;_is6LD8jpgM]https://www.youtube.com/watch?v=_is6LD8jpgM[/video]

Adamlar futbolu çözmüş

[video=youtube;9m8Uzlk8hBI]https://www.youtube.com/watch?v=9m8Uzlk8hBI[/video]

Bu adamlari ciddiye almayacaksin.

Eglence olsun diye kendi analarina sövecek tipler bunlar...

olay ne hakkaten niye konuşmuyor o

Pazar akşamı olan programda Çakar sazı almıştı yine eline. Daha sonra bunu bastırdılar bir şekilde konuşmasına izin vermediler. Konuyu kapatıp geçtiler.

Sonra Ertem'e gider yaptı, Ertem de ne kadar gerçek bilmiyorum ama o da sert konuştu ciddi bir şekilde. Sonra programdan gitti Çakar.

Gaz problemi oldu, onun için gitti falan ediler işte. Olay bu.

02:00:00'dan itibaren..

Son düzenleme:
Hayat bunlara güzel ya. 3 saat program yap hiç futbol konuşma, ona buna salla (%80 Galatasaray'a), biraz Beşiktaşı pohpohla, bikaç iftira at, biraz komplo teorileri üret son yarım saat-bir saat içinde de goygoy yap,eğlen gül ve milyarları cebe at.

ahmetcakar @ahmetcakar1 · 55 dk.55 dakika önce

Maaşallah GS yı finale de hakemler tasıyor.O nasıl penaltı ve öncesindeki el nasıl görülmez

Bu herif alenen bize saldırmaya başladı.Kasımpaşa maçında Veysel'i suçladı.Geçen maçta kaleci Ferhat'ı.Akhisar maçımızda antrenmanlı twit attı.Şimdi de bunu atmış.Fener'e salladığını görmedim bu sene.

edit:Antep maçını gayet normal yöneten Özgür Yankaya'ya da ayağını kaldırdı diye baya sallamıştı.

Son düzenleme:
ahmetcakar @ahmetcakar1 · 55 dk.55 dakika önce

Maaşallah GS yı finale de hakemler tasıyor.O nasıl penaltı ve öncesindeki el nasıl görülmez

Bu herif alenen bize saldırmaya başladı.Kasımpaşa maçında Veysel'i suçladı.Geçen maçta kaleci Ferhat'ı.Akhisar maçımızda antrenmanlı twit attı.Şimdi de bunu atmış.Fener'e salladığını görmedim bu sene.

edit:Antep maçını gayet normal yöneten Özgür Yankaya'ya da ayağını kaldırdı diye baya sallamıştı.

tam bir gavat

ctrl c ardindan ctrl v yapip yorum yapmaya degmeyecek gavatlikta Izcigim

2. baskan hamdi vardi gecen gun biraz izledim
ahmet cakar hic konusmuyodu, bence ordaki dinamik daha iyiydi. ahmet cakar olunca 2 dkda bir beyler, bitti mi falan diyip kendi osuruktan ajandasinin pesinden gidiyor
rok ampul dillemeyi sevse de GS holiganligiyla ve karsisindaki at hirsizindan hallice fbliyi ilelebet delirtmesiyle benden + puan aldi diyebilirim

bu programın nesi derin bu programın nesi futbol

ama izliyorum
ben coco cola'ya benzetiyorum bu programı..

hiç manası faydası olmayan ama işte yine de alternatif olmadığından açıp iki dakka baktığımız nalet birşey.

zaten açınca fıs hemen havası kaçıyor bir süre sonra da leş gibi oluyor..dayanamayıp atıyorsun kumandayı kenara..

hiç manası faydası olmayan ama işte yine de alternatif olmadığından açıp iki dakka baktığımız nalet birşey.

zaten açınca fıs hemen havası kaçıyor bir süre sonra da leş gibi oluyor..dayanamayıp atıyorsun kumandayı kenara..
cola asrın gıdasıdır

bu yorumdan icazet almam pek mümkün gözükmüyor renkdaş

yaw shakespeare ne zaman uye oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt