Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetcakar @ahmetcakar1 · 55 dk.55 dakika önce

Maaşallah GS yı finale de hakemler tasıyor.O nasıl penaltı ve öncesindeki el nasıl görülmez

Bu herif alenen bize saldırmaya başladı.Kasımpaşa maçında Veysel'i suçladı.Geçen maçta kaleci Ferhat'ı.Akhisar maçımızda antrenmanlı twit attı.Şimdi de bunu atmış.Fener'e salladığını görmedim bu sene.

edit:Antep maçını gayet normal yöneten Özgür Yankaya'ya da ayağını kaldırdı diye baya sallamıştı.
Holiganın teki çıkar yine sıkar topuklara ondan sonra ağlar yine spor dünyasında şiddetin en büyüğüne ben maruz kaldım die

Bu Ahmet Çakar'da fazla olmaya başladı. Şerefsiz herif. Zamanında nasıl koyduysak hala acısı duruyor.

Aziz parayi basmış satilik serefsizleri almış belli ki.

Bu programdaki haysiyetsizlerin beşini birden toplasan bir tane adam çıkmaz. Normal şeyler 2 senedir aleni saldırıyorlar zaten...

öyle degilse ne lan sinan acıkla bakalım

Sinan Engin işi futbolculara birakmayacan Yönetimce dümene geçeçeksin diyor. Gerekirse soyunma odasina ineceksin diyor.

Ertemde aziz yildirimi bu yüzden tebrik ederim diyor. Töbe töbe mal herif:D

Sinana soda verin. Hazimsizligi devam ediyor:D

eee bilic bilic diye konusuyolardır aylardır, dergiye kapak olacak adam şöyle büyük hoca böyle büyük hoca diyorlardı şimdi transferlerden para kazanıyor, bilic kim ing.ligi kim vs diyorlar.

şu fener taraftar EmreB'le olan olay yüzünden Sinani intikam için dövse olmaz mi

sinan fotbulun her sonuça açık olduğunu belirtirken "o da kendine göre bir top" gibi bişey söyledi... hala anlamaya çalışıyoruz... Ama messi ve ronaldo'nun topları top değilmiş...

233970_gocek.jpg

Sıra geldi Hüseyin Göçek'e..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt