Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden Ertemin Acun komplexi var adam survivori koplamak istiyor galiba, ama birsey sorcam bu calan arapca parca neyin kafasi

Rezilllik. Adamlar resmen yaptıkları tatili çekip, sanki çok önemli bir iş yapıyorlarmış gibi izlettirmeye çalışıyor. Bunu izleyenin zamanına yazık. Gidin bi kitap okuyun, bi film izleyin daha faydalı. Hele o Ahmet Çakar tam bir dansöz. Adam sözde bu tür gösteriş amaçlı yapılan şeylere karşı. Bunların yaptığının benzerini futbolcular yapsa, atıyorum yağ sürerken videoya çekip paylaşsa, hemen bunlar çok manasız şeyler beyler, yapmayın gözünüzü seveyim der.

Ertem Sener bu programdan sonra kovulmasi gerek. Bu ne aga, devamli bozuk plak gibi ayni seyleri gösteriyorlar. Televole mi arkadasim bu, gerci televole´den de beter yapmislar.

Bitti mi la bile ? bu ne be, dalga geciyorlar galiba resmen. Yaklasik 1 saat 15 dakika sürdü, ve izlediigmiz görüntülerin 90% orani ile ayni görüntülerin devamli tekrariydi.

kacırdım mı be

Ne yaparsak yapalım bu halk bizi izler kafasıyla çekilmiş program. Bize ne elalemin tatilinden. Tutmaz bu format.

Başladı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ahmet Çakar: "Hayatım boyunca denizde işemeyi sevmişimdir."

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Rok'u ve Ertem reisi özledim..

BVcF8llCEAEH4AT.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt