- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Yine mi Beyaz Futbol![]()
Hayır, Derin Futbol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi Beyaz Futbol![]()
Ikisindede ayni karaktersizler yok muHayır, Derin Futbol.
Ikisindede ayni karaktersizler yok mu![]()
Gokhan Sancak gibiler yuzunden bu programlar turuyor 1 hafta sonrada sayin Sancak Survivor izlemeye baslar.aslinda bizdeki cöküsün sebeplerinden biride bu sere..izzz kanal ve yorumculari...Fatih Terimle Ünal aysal arasindaki kavga bu sözde GALATASARAYli Rasimin telefon mesajlarini okumasiyla basladi....
Gokhan Sancak gibiler yuzunden bu programlar turuyor 1 hafta sonrada sayin Sancak Survivor izlemeye baslar.![]()
O programlarin izliyeci oldugu icin biz suanda bu haldeyiz demek istedim Gokhan Sancak efendi. Gelecek hafta survivor baslicak ben yine senin sayfalarca mesajlarini gorecem konusunda.Hedef gösteriyorsun, ayıp ediyorsun Tuncay. Kalbimi çok kırıyorsun..![]()
Rasim Ozan'ın Fikret Orman'a yavşak, kancık ve kahpe dediği program. Yıkıldım yemin ediyorum.
Evet herkes normal karşılamış sosyal medyada lafı bile edilmiyo . Ben bayadır izlemediğim için ilginç geldiYok artik cidden oyle mi dedi?
Puhahahah Ahmet Cakar kura cekerken sahtekarlik yapiyor resmen, bu kez net görüldü![]()
Basaksehir'e Ertem Rize'yi cek dedi, kamera öyle fena yerden yakaladi kiNasıl yapmıs
Tapatalk
Yalnız kuralar oyle cıkabilir. Ben de oyle tahmin ediyordum
Yarı finalde de Gs-fb
Tapatalk
ceyrek'de ne cikti
O programlarin izliyeci oldugu icin biz suanda bu haldeyiz demek istedim Gokhan Sancak efendi. Gelecek hafta survivor baslicak ben yine senin sayfalarca mesajlarini gorecem konusunda.![]()
O programlarin izliyeci oldugu icin biz suanda bu haldeyiz demek istedim Gokhan Sancak efendi. Gelecek hafta survivor baslicak ben yine senin sayfalarca mesajlarini gorecem konusunda.![]()