GSCimbom
Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv
Necati Şanlı

Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv Sayfa 889

Necati Şanlı ·

Cevap
24,2K
Okunma
1,7M
Sayfa
889/1210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslinda bizdeki cöküsün sebeplerinden biride bu sere..izzz kanal ve yorumculari...Fatih Terimle Ünal aysal arasindaki kavga bu sözde GALATASARAYli Rasimin telefon mesajlarini okumasiyla basladi....
Gokhan Sancak gibiler yuzunden bu programlar turuyor 1 hafta sonrada sayin Sancak Survivor izlemeye baslar. :D

Hedef gösteriyorsun, ayıp ediyorsun Tuncay. Kalbimi çok kırıyorsun.. :(
O programlarin izliyeci oldugu icin biz suanda bu haldeyiz demek istedim Gokhan Sancak efendi. Gelecek hafta survivor baslicak ben yine senin sayfalarca mesajlarini gorecem konusunda. :D

Rasim Ozan'ın Fikret Orman'a yavşak, kancık ve kahpe dediği program. Yıkıldım yemin ediyorum.

Fikret Orman, Dursun'a yazmış resmen :D

Puhahahah Ahmet Cakar kura cekerken sahtekarlik yapiyor resmen, bu kez net görüldü :D

Nasıl yapmıs

Tapatalk
Basaksehir'e Ertem Rize'yi cek dedi, kamera öyle fena yerden yakaladi ki :D :D

Bir elini cebine atiyor digeri eliyle topu cekmis gibi yapip cekmeden diger eline getiriyor, diger istenilen top cebinden cikiyor :D

Bu kez net görüldü, ofsayta düstü Cakar.

Yalnız kuralar oyle cıkabilir. Ben de oyle tahmin ediyordum :D
Yarı finalde de Gs-fb

Tapatalk

O programlarin izliyeci oldugu icin biz suanda bu haldeyiz demek istedim Gokhan Sancak efendi. Gelecek hafta survivor baslicak ben yine senin sayfalarca mesajlarini gorecem konusunda. :D

Yazarım yazmam bundan sanane Herve Tum efendi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

survivor konusunu kitlesek ya da acilmamissa, acilmasina izin vermesek olur mu?

hirbo acunun programi survivor'i izleyen gözümde net haindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri