Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Sinan Engin tam panda. Şerefsiz tam Aziz kuklası. Beşiktaşlı arkadaşlarım bile onun için "o beşiktaşlı falan değil , rüzgar nereye eserse orada " diyor. Aziz'in tasmalısı gibi...

Karga mısın , kuş musun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2003 şampiyonluklarında azizden yardım aldığını itiraf etmiş bir .binedir sinan engin.. ertesi yıl bejekenin 11 puan öndeyken şampiyonluğu kaptırma hadisesinde kim bilir ne işler döndürdü...

9aab4ef16ec0aeb1692066891868bb17.jpg

Sinyor geçirmiş

serraaaaaaaaaaaaaa erık gıbıymıs

2003 şampiyonluklarında azizden yardım aldığını itiraf etmiş bir .binedir sinan engin.. ertesi yıl bejekenin 11 puan öndeyken şampiyonluğu kaptırma hadisesinde kim bilir ne işler döndürdü...

Zaten kendi çok dedi. Hiç birimiz masum değiliz diye...

Yazık ne hikmetse izlemekten zevk aldığım biri. Nedendir bilmiyorum ama sempatik mi geliyor nedir bilemedim. Tam bir futbol cahili gibi konuşuyor bazen ama işte

Ohaa lan cildirmislar Trabzon da TFF binasina gelmisler hepsi.

Hakemi katlettiler, bu tür hatalı yönetimleri bu sezon yirmi kez falan izlemişizdir. Aynı hakem Rize'de aldı maçı FB'ye verdi. Çünkü genç ve yetersiz bir hakem. Yazık ama acıdım adama, yüz ifadeleri falan herşeyi ortaya koyuyordu. 4 kırmızı kart abartılıyor, 2 tanesi penaltı kararının ardından hakemi tartakladıkları, dövdükleri için. Penaltı da öyle ucuz bir penaltı değil, Cavanda'nın %100 müdahalesi var Umut'un ayağına. Ama daha doğru olan penaltı verilmemesiydi o başka konu.

Özer'e bak helallikden ahiretten bahsediyor, bunu şike yapmış ahlak ve şerefe sahip olmayan bir oyuncu söylüyor.

Şu an trabzonsporun bugün yaşadıkları bir fenerbahçe maçında yaşansaydı aynen şu ifadeler kullanılırdı medyada..

Ya hakem kötü niyetli olsa niye trabzonspora olmayan penaltıyı versin

4 kırmızı karttan sadece özerinki yanlış diğerleri doğru..

Ya allah aşkına cavanda sen yılların oyuncususun o dakikada hem de istanbulda böyle hamle yapılır mı?..

Bu trabzonspor şike sürecinden beri fenerbahçe maçlarını psikolojik olarak kaldıramıyor.

Ertesi günde haftanın hakemi seçilirdi gazetelerde.2 hafta sonra yine bir fenerbahçe maçına verilirdi.

Bu maçtan kat kat kritik olan hem şampiyonluğu hem de düşmeyi ilgilendiren eskişehir-f.bahçe maçında maç 0-0 iken çalınan saçma penaltı üstüne çıkan ondan da saçma kırmızı kart ile maç bir yerden alınıp diğer tarafa verildi ama aynı hakem 2 hafta sonra fenerbahçe maçına verildi..

Bunlar ne saçmalıyor?? Her hafta onlarca maç 1/2 ya da 2/1 oluyor. Fenerbahçe'nin son kazandığı 100 maçın 30 tanesi bu şekilde, ya da herhangi başka bir takımın

Allahim hangi mallar oturmus ülke ye futbol anlatiyor.

Simdi Basel-Vaduz macini gösteriyorlar, Vaduz duran toptan gol buluyor. Orta saha nin sol tarafindan nerdeyse uzun direge orta yapiyorlar ve gol oluyor ve Ahmet Cakar aynen sunlari diyor:

'Benim simdi anlamadigim hakem neden topun gittigi direkte durmak ister, neden orda yakalanir?'

Abülkerim Durmaz hemen araya girip gayet normal, oraya kosmali zaten dedi.

Ulan yok nerde duracakti rezil adam, diger diregin yaninda durup kaleyi bos mu birakacakti?

Te allahim ya bunlar bu isten para kazaniyor sonra türk futbolu neden gelismiyor..

Aykut mactan sonra hakemin üzerine yürümüs, herifi zarzor zapt etmisler simdi twitter da gördüm.

Vodafone Arena'yı gösteriyorlar şimdi de, stadın yeri çok güzel be harbiden.

Melo ile Vodafone arena'da tinercilere koysaydik keske erken gitti melo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt