- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
fb azgins vs bejeke azgins konusurlarmi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik bunlar ya , dünyanın en saçma ve gereksiz programı ama bir o kadar da komik ; biz de gülmek için mecbur izliyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bazen kendi tanıdıkları filan ne düşünüyor acaba izlerken diye düşünüyorum. Mesela ROK evli bir adam. Sürekli bel altı espri yapıyor. Eve gidince ne söylüyor eşi acaba. Yapma Rasim diyor mudur Ertem gibi![]()
Programi izleyenlerin cogu Besiktas'li ondandir. Adamlar resmen BJKTV olmus.Bir şey dikkatimi çekti, bu Ertem ne Zaman bir anket açsa hep karga lehine bitiyor ; bunun nedeni de büyük ihtimal bjkli olduğu için takip edenler hep karga
Bir şey dikkatimi çekti, bu Ertem ne Zaman bir anket açsa hep karga lehine bitiyor ; bunun nedeni de büyük ihtimal bjkli olduğu için takip edenler hep karga
ROK'un eşinin de bir troll olduğu tek farkının komik olmaması olduğu düşünülürse çok da kafaya taktığını düşünmüyorum.
Bu gece de iyi para yaptık diye seviniyordur hatta.
N.Ş.A'da ROK gibilerin işsiz olması gereken ülke de işsizler televizyon işgal ediyor.
Programi izleyenlerin cogu Besiktas'li ondandir. Adamlar resmen BJKTV olmus.
Haklısın o kadın da başlı başına troll de yine de kadın. Bu kadar sexist ve bel altı espri yapma demez mi acaba![]()
Sanmıyorum ikisinin de insani kimliklerini çoktan unuttuklarına eminim. Bazılarının dini imanı, derdi paradır. Bunlar da öyle. Rüzgar nereye eserse oraya giden tipler.
Konu siyasete kayacağından daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Şunu net olarak söyleyebilirim, Rasim son yılların en büyük komedyenidir.
Analar onun gibi bir troll doğurmamıştır.
![]()
Şunu net olarak söyleyebilirim, Rasim son yılların en büyük komedyenidir.
Analar onun gibi bir troll doğurmamıştır.
![]()
Karısı ünlü mü ki?
Nagehan Alçı
![]()
O da köşe yazarı. Son dönemde palazlandı ikisi de. Büyük ihtimal Rasim'i basına sokan kendisidir.
Ben ROK'u ilk gördüğümde magazin programı sunuyordu veya yorumcuydu Star Tv'de. 5-6 sene önce yani. Ordan nasıl bir anda hem spor hem de siyasi yorumcusu oldu ben hala şaşırıyorum açıkcası.