Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb azgins vs bejeke azgins konusurlarmi :D

Komik bunlar ya , dünyanın en saçma ve gereksiz programı ama bir o kadar da komik ; biz de gülmek için mecbur izliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Komik bunlar ya , dünyanın en saçma ve gereksiz programı ama bir o kadar da komik ; biz de gülmek için mecbur izliyoruz

Bazen kendi tanıdıkları filan ne düşünüyor acaba izlerken diye düşünüyorum. Mesela ROK evli bir adam. Sürekli bel altı espri yapıyor. Eve gidince ne söylüyor eşi acaba. Yapma Rasim diyor mudur Ertem gibi :)

Bir şey dikkatimi çekti, bu Ertem ne Zaman bir anket açsa hep karga lehine bitiyor ; bunun nedeni de büyük ihtimal bjkli olduğu için takip edenler hep karga

ROK'un eşinin de bir troll olduğu tek farkının komik olmaması olduğu düşünülürse çok da kafaya taktığını düşünmüyorum.

Bu gece de iyi para yaptık diye seviniyordur hatta.

N.Ş.A'da ROK gibilerin işsiz olması gereken ülke de işsizler televizyon işgal ediyor.

ROK'un eşinin de bir troll olduğu tek farkının komik olmaması olduğu düşünülürse çok da kafaya taktığını düşünmüyorum.

Bu gece de iyi para yaptık diye seviniyordur hatta.

N.Ş.A'da ROK gibilerin işsiz olması gereken ülke de işsizler televizyon işgal ediyor.

Haklısın o kadın da başlı başına troll de yine de kadın. Bu kadar sexist ve bel altı espri yapma demez mi acaba :)

Şunu net olarak söyleyebilirim, Rasim son yılların en büyük komedyenidir.

Analar onun gibi bir troll doğurmamıştır.

14404.jpg

Programi izleyenlerin cogu Besiktas'li ondandir. Adamlar resmen BJKTV olmus.

Gerçekten öyle , ben öyle sıkı takipçisi değilim programın ama ne Zaman izlesem hep anketlerde bjk önde. Gerçi tam kargaların beynini ithaf eden bir program zaten, burada övülüp gaza gelsinler

Haklısın o kadın da başlı başına troll de yine de kadın. Bu kadar sexist ve bel altı espri yapma demez mi acaba :)

Sanmıyorum ikisinin de insani kimliklerini çoktan unuttuklarına eminim. Bazılarının dini imanı, derdi paradır. Bunlar da öyle. Rüzgar nereye eserse oraya giden tipler.

Konu siyasete kayacağından daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Sanmıyorum ikisinin de insani kimliklerini çoktan unuttuklarına eminim. Bazılarının dini imanı, derdi paradır. Bunlar da öyle. Rüzgar nereye eserse oraya giden tipler.

Konu siyasete kayacağından daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Karısı ünlü mü ki?
Baktım da vay be tam eşini bulmuş

Son düzenleme:
Ben ROK'u ilk gördüğümde magazin programı sunuyordu veya yorumcuydu Star Tv'de. 5-6 sene önce yani. Ordan nasıl bir anda hem spor hem de siyasi yorumcusu oldu ben hala şaşırıyorum açıkcası.

Ben ROK'u ilk gördüğümde magazin programı sunuyordu veya yorumcuydu Star Tv'de. 5-6 sene önce yani. Ordan nasıl bir anda hem spor hem de siyasi yorumcusu oldu ben hala şaşırıyorum açıkcası.

Aynen, Berna Laçin ve Alem Radyo'da program yapan bir yaşlı kadınla magazin programı yapıyorlardı yaz döneminde. Hatta Arda Atletico'ya gitmeden katılmıştı o programa. Rasim Arda'ya gitme, bizi bırakma falan diyordu. Kadro bu şekildeydi. İlk çıkışı da böyle olmuştu TV ekranında. Sonra Beyaz TV, şike dönemi derken futbola da girdi ki, iyiki de girdi :)

fft5_mf750342.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt