Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim'in varlığı da önemli bence. Orada pek öne çıkmıyor ama onun gibi bir karakter de işleri daha komik yapıyor bence. Mesela Ümit varken bu kadr komik değildi. Abdülkerim de biraz açılınca kafa adam.

Abdülkerim'in eskiden kırmadığı kestane kalmamış. Ama sonradan din-iman muhabbetlerine girmiş.

Ama adam 7'sinde neyse, 70'inde de odur. O potansiyel var yani. Geçen hafta Stoch'a pavyon topçucu demişti mesela :) O kafa hala var yani :)

Abdülkerim iyi adam bence. Dobraligi var neyse onu konuşuyor. gordugum kadariyla

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan ROK daha 10 saniye olmadi basliyali maymun sesleri cikartmaya basladi

beyaz futbol ertem şenerin saç boyama muhabbetiyle başladı...Didiler önlerinde yine içilmiş belli.Adamlar içiyor makara yapıyor futbol hariç her şey konuşuluyor ve futbol yorumcusu diye bir sürü para alıyorlar yazık vallahi..

shrek ve yosun muhabbeti dönüyor telegol bile çok daha kaliteli bunlardan ...

Sinan engin tam yerli sevici. Dün carolü yedek yapar baltayı oynatırım dedi yasini brumaya tercih etti selçuğu yedek yaparım diyemedi. ROK en iyi yorumcu aralarında. Abdülkerim reis de ağlıyor çoğu zaman ama mantıklı konuştuğu da oluyor.

Son düzenleme:
Sinan engin tam yerli sevici. Dün carolü yedek yapar baltayı oynatırım dedi yasini brumaya tercih etti selçuğu yedek yaparım diyemedi. ROK en iyi yorumcu aralarında. Abdülkerim reis de ağlıyor çoğu zaman ama mantıklı konuştuğu da oluyor.

Murat kardeşim bunları futbol için izleme zaten. 5 dakika futbol konuşsalar yalvarırsın normal halinize dönün diye. Stand-up gibi düşün.

inanmıycaksınız vallahide hiç izlemedim bunları ben işte herkesin bildiği klasik videolar ne zaman rok dedi dicki alsın bi izliyim dedim en başından...

Çok acayip gerçekten altımı göstericem diyen mi ararsın kalkamıyosun filan mı bütün nuri alçolar bir araya gelmiş...
Sinan engine dm atmayın filan diyor :D komedi programı futbol olarak kaliteli program en son ne zaman izledim...Metin Oktay' ın Ağları Yırtan Golu - YouTube

Biri Galatasaraylı Biri Fenerbahçeli nerelerden nerelere gelinmiş....

ertem diyorki yarın hırvat maçımız var.
S.Engin Başladık mı ??? Ertem Başladık...Cem Yılmazın ekmeğiyle oynuyor adamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt