Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasimin fener dicki tuttu lafına apo ne bozulmus yav bir iki kelime daha konussa emanaeti çıkarıp saplayacak rasime

aklıma gelmişken :red: :red:

Bu Apo cok fanatik olsada mantikli konusan nadir adamlardan beri. Daha 2 hafta once bu sene Vitor'u bile arariz dedi

Bu Apo cok fanatik olsada mantikli konusan nadir adamlardan beri. Daha 2 hafta once bu sene Vitor'u bile arariz dedi
Bence de oradaki en mantıklı konuşan adam o. Arada Fenerliliği tutuyor ama genel anlamda objektif olmaya çalışıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Rasim Ozan :Yeni bi ölüm grubu.San Marino,Cebelitarık, Liechtenstein ve Fenerbahçe.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz bu gerizekalı Rasim'i neden övüyorsunuz . Bu mal sürekli azizi haklı falan diyor , yürü git Allah'ın trolü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyinsiz alttan alttan bize evet yardım edildi deniyor , siz de bu malı büyük rok diyorsunuz . Şimdi de 1997'de terim ile yardım olmuştur belki diyor , bu adamı öven net ya düşünme yeteneği yok ya da fbli. Değiştim gerizekalıyı , adam olmuş bunun gibi cahiller

Abdulkerimin durumuna aciyorum adam agliyacak sonunda canli yayinda.

Beyinsiz alttan alttan bize evet yardım edildi deniyor , siz de bu malı büyük rok diyorsunuz . Şimdi de 1997'de terim ile yardım olmuştur belki diyor , bu adamı öven net ya düşünme yeteneği yok ya da fbli. Değiştim gerizekalıyı , adam olmuş bunun gibi cahiller

Kimsenin övdüğü yok millet eğlenmek için izliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt