Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali dürüst kavga yok diyor şimdi de. Lan bizim mor milli formamız var mıydı. Arda ona da o. rengi demiş olmasın. :D

Argümanlar:

-Kavga yok
-Prim olayı değil
-Siz biliyorsunuz zaten
-Terim ile arda arasında

Sherlock Holmes mi oynuyoz lan neyin peşindesiniz

Terim gelmeyecek meraklanmayın uzun süre bu ülke sınırlarında takım çalıştırmaz.

Ali Durust Terim i nasıl aklarım, davasında..
Ali Durust soyadın gibi durust ol, kıvırma, sana yakışmıyor..

Terim'i oraya hangi medya getirdi? Asporda Terim'i en anti-Galatasaraylı adam bile Terim'e çanak soru soruyor ve Riekerink'i harcıyor. Buna ne diyeceksiniz?

Ben diyeceğimi dedim.İsteyen istediği gibi anlayabilir.Spora siyaset sokanlara sor sen bunları.Ben riekerink demiyorum.Kendi adamlarının karşısında kim olursa olsun ezerler diyorum.Olay terim-riekerink olayı değil.Olay terim-arda olayı.İşin içine katma bizim hocayı

Bu feto isi bizim basimiza patlamasindan ne bok olursa olsun

fbden bilmem kac tane fetocu tutuklandi haberi bile yok nasil bir istir. Ulan bir tane bile mi Galatasaray'li medya yok. Bizimde atilmamiz lazim bu medyaya

Ben diyeceğimi dedim.İsteyen istediği gibi anlayabilir.Spora siyaset sokanlara sor sen bunları.Ben riekerink demiyorum.Kendi adamlarının karşısında kim olursa olsun ezerler diyorum.Olay terim-riekerink olayı değil.Olay terim-arda olayı.İşin içine katma bizim hocayı

Hayır orada senin bahsettiğin medyanın Terimi yaladığını söylüyorum. Hem de son 1-2 haftada. Ayrıca siyaset ilişkisi konusunda Terim Arda'yı suya götürür susuz getirir. Hem bu hem önceki iktidarlar ile arası iyidir.

Sanki Terim'in arkasındaki güç ve lobi yok oluyor. Arda denen kağnı, milli balonun alınamamasını destekliyorum.

yalniz ben Fatih Terimin adamci olduguna inaniyorum...yalakalarini devamli kadroya cagirir..hemserisi adana kalecisi hayrullah diye bir adami 3. kaleci olarak avrupa sampiyonasina götürdü adam bir ton pirimi kapti...simdi bakiyorsun takiminda 3. kaleci yani kisaca terim kesinlikle adaletli degil...kendisine biaat edenlerden takim kuruyor...ego desen everestte ha bu arda burak olayinda kesinliklede hak veriyorum kadroya almamasinida destekliyorum...

Terim Arda vb adamlar oldukça bu konuları sürekli duyarız. Tencere kapak, boynuz kulak meselesi.

Hakan Balta, Mehmet Topal, Volkan Babacan gibi adamlar olması gerekiyor. İsimleri olumsuz işlere karışmıyor hiç.

Milli takim degil mubarek magazin programi sonra neden milli takimi sevmiyoruz...

Ortada futbol mu var sevelim. Biran once gesede su milli ara Genclerbirligine saplasak

Bu rasim denen dengesiz zerre kadar haddini bilmiyor.Icirip icirip programa aliyorlar arkadas.Boyle Galatasaraylı olmaz olsun Apo bile daha sevimli bundan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda denilen kağnı önü boş olduğu halde koşamadığını bildiği için geri pas veriyor. Orada film kopmuştu zaten tüm tribünler ıslıkladı. Ne çabuk unuttu bunları millet ?

Arkadaşlar asıl düşünülmesi gerekeni söyleyim size. Bu ülkede yerli hocalar, oyuncular ve medyadaki özellikle eski futbolcu yorumcuların oluşturduğu bir kartel var. Bunu herkes rahatlıkla görüyordur zaten. Şimdi bu Arda Terim olayında bunlar taraflarını seçiyorlar. Peki bu kadar şeyi birbirlerine yapanların bu ayrım yaşanmadan önce yabancı oyuncu ve hocalara karşı neler yapmış olabileceğini hiç düşündünüz mü? Medyada ne ayak oyunları servis ettiklerini? Hiç sevmesem ve beğenmesemde Mancini'nin ilk maçında ultraslanın yaptığı tesadüf mü? Burak ve Selçuk'a taraftar tepki koyunca ilk ağlayanın ve açıklama yapanın Rıdvan, Arda, Metin Tekin vb. Adamlar olması tesadüf mü? Ve en son Terim'e sorulan ve kendisinin açıkça Riekerink'e saygısızlık yaptığı çanak soru tesadüf mü?

rasim yavşağı hocaya fetö iması yaptı bu iş bizede patlayacak gibi galatasaray kulübü artık iktidar yalakalığına ara vermeli

Bize patlayacağını pek sanmıyorum açıkçası.2014 öncesine bir şey olmaması bir yana,bizden adı geçenler hep eski futbolcu.Yönetimden veya kulüp üyelerinden çıkmadı pek.

Izlanda cek maclari icin 18 Milyon TL galibiyet primi verilmis, bu paradan kadroda olan her oyuncuya 400 bin TL civari para verilmis. Bunun üzerine oynadigi süre icin ekstralar verilmis.

Bir bucuk saat tartistilar bunu skandal diye. Hayrullah Akyüzü tanimayacak kadar, hic biri de takip etmiyor türk futbolunu.

Izlanda cek maclari icin 18 Milyon TL galibiyet primi verilmis, bu paradan kadroda olan her oyuncuya 400 bin TL civari para verilmis. Bunun üzerine oynadigi süre icin ekstralar verilmis.

Bir bucuk saat tartistilar bunu skandal diye. Hayrullah Akyüzü tanimayacak kadar, hic biri de takip etmiyor türk futbolunu.
Bence de bos tartisma ama tutarli degil dedigin. Topal 2 mactan 1 mac oynamis ama Hayrullah ile ayni parayi almis. Oynadigi süre için birsey almamis yani.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bence de bos tartisma ama tutarli degil dedigin. Topal 2 mactan 1 mac oynamis ama Hayrullah ile ayni parayi almis. Oynadigi süre için birsey almamis yani.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Topal o mac 90. dakikada oyuna dahil oldu, yani mac bitmisken. O an Hayrullah da girebilirdi oyuna, yada baskasi. Rakamlardan zaten, zaman intervallerine göre, sistematik ayarlandigi görülüyor orada. 3-4 dakika özel prim almak icin yeterli degil ki, vermemisler. Matematiksel anlamda bunu hesap etmek isteyen, cikarabilir muhtemelen. 15 dakikadan itibaren Z, 30 Dakikadan itibaren ZZ, 60 dakikadan itibaren ZZZ gibi ödenmis paralar. Bunu bir sistem hesaplamis, yoksa o 90 kuruslar felan olmaz zaten.

O saaten sonra bir adami oyuna sokup, özel prim verirsen, zaten prim icin sokdu derler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt