Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdiki imparatordan sıkıldılar tahtına bunu oturtacaklar ilerde. bi yalıyorlarki öyle böyle değil, yine biat edecekleri adamı kendi elleriyle başa geçiriyorlar.

arda iktidarın kanalına cıkıyor olması bile bence bir köşeden terimin kuyusunun kazıldıgını gösteriyor bence

ahmet hoca olmalıydı orada.iki yalama sinan ve ertem arda'yı yalaya yalaya bir hal oldular!!

Şuan güzel gidiyor , Barcelona'dan bahsetmesi ve dinlemek çok zevkli.

Geçen sene Çin'den Arda'ya yıllık 17 M €, Barça'ya da 50 M €'luk bir teklif gelmiş.

Bir daha actim biraz dinleyeyim dedim Arda her ne kadar dogru konussada ileride Turk Futbolunun yani Yerli magyasinin babasi olacak...

Bakalim neler olacak. Adam bir telefon aciyor Ahmet Bulut Emre C.'yi Ispanya'ya goturuyor. Bu nasil bir guctur simdiden...

Sent from my iPhone using Tapatalk

adam sırf akpli diye bu kadar ilgi görüyor

arda çıkıp chpliyim dese mesela bu muamele olmaz

RTE imPARAtoru silmiş anlaşılan arda akp tetikçisi kanala çıktığına göre!!

Harbiden su Barca'ya cok ozeniyorum. Adamlar bir aile ve sistem takimi. Real bu konuda yanindan bile gecemez

Arda muhtemelen Türk futboluna gelmiş iqsu en yüksek birkaç adamdan biridir. Ama umarım karakterini de iqsuna paralel götürür.

Arda muhtemelen Türk futboluna gelmiş iqsu en yüksek birkaç adamdan biridir. Ama umarım karakterini de iqsuna paralel götürür.

Aynen ya TR futbolu icin buyuk sans olur yada sonu olur Arda ama bu cizgide giderse Turk futboluna cok katkisi olur bence...

Her ne kadar itici bulsamda bazen kabul etmek gerekir ki vizyonu cok ust duzey bir yerli icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt