Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
435f4ba6defed02aa3de7474d8bd6cef.jpg

Aziz umarım bunu yayınlar da göt eder herifi. İkisini de sevmem ama bu konuda Aziz haklı 15 temmuz başarılı olsaydı ilk çark edenlerden biri ROK olurdu zaten bunu herkes kestirebiliyor. Diğer konuda da ROK haklı sırf korkusundan bırakamıyor başkanlığı.

Aklıma 7 haziran öncesi Arınç ve Gökçek'in sen daha fetöcüsün kavgasını getirdi. İkisininde tek derdi sen daha suçlusunu ispat etmek aslında ikisi de suçlu ama :)

Bu olay çok su kaldırır yalnız, baya büyür bence.

Aziz umarım bunu yayınlar da göt eder herifi. İkisini de sevmem ama bu konuda Aziz haklı 15 temmuz başarılı olsaydı ilk çark edenlerden biri ROK olurdu zaten bunu herkes kestirebiliyor. Diğer konuda da ROK haklı sırf korkusundan bırakamıyor başkanlığı.

Aklıma 7 haziran öncesi Arınç ve Gökçek'in sen daha fetöcüsün kavgasını getirdi. İkisininde tek derdi sen daha suçlusunu ispat etmek aslında ikisi de suçlu ama :)

yav adam kendi dedi zaten bende yancıydım ama bunun farkına 2014te bende farkına vardım felan diyodu

Şuan var ya acayip keyiflendim

ROK,Ertem,Aziz,Ahmet birbirini yiyor :D

Ohhh . Azizin ocağını yakacaklar. Başkan ülkeyi terk etsin

İkisi de haklıysa ikisi de suçlu demektir. Savcıları göreve çağırıyorum :D

Yalnız iyice normalleşti böyle şeyler. Tamam hiç bir zaman İsviçre falan gibi bir ülke olmadık ama alenen tehdit ediyorlar birbirlerini tv ekranlarında olacak iş değil yav...

Bunu yazarken neler dedi la öyle ROK... Abooov ortalık fena karışacak.

Hala askeri vesayeti bitirdi diyor lan bitirdiğiniz Türk ordusuydu doldurduğunuz adamların ne bok olduğu 15 temmuzda çıktı

Aziz başkanı Almanya ya davet ediyorum. Gelsin birlikte kutlarız Galatasaray ımızın şampiyonluklarını. Seneye atacaklar içere

Yalnız iyice normalleşti böyle şeyler. Tamam hiç bir zaman İsviçre falan gibi bir ülke olmadık ama alenen tehdit ediyorlar birbirlerini tv ekranlarında olacak iş değil yav...

Bunu yazarken neler dedi la öyle ROK... Abooov ortalık fena karışacak.

Aziz'in çetesine gelecekmiş sıra vay vay

Son düzenleme:
Ulan Rasim Aziz başkanımızı yedirmeyiz sana.Daha en az 10 yıl kalmalı.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt