Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger yandan da Serhat Ulueren bombalamis Azizi. Herkesin bildigi 2000/01 sikesini dile getirmis acik acik.

Siz hele antuya bakin. Boku yedik falan diyorlar :D

Yine mi rezil olacagiz diyorlar :asd22:

Anlayacaginiz antu'dan yusuf yusuf sesleri geliyor

Rok salak malaktir AMA bu isleri vok cok iyi bilen birisi . Tayyibin Kucagindaki kedisidir. Bircok seyi bilir. Vallah merak ettim ne olacak

Bir zamanlar önce 'özledik, bu hasret bitsin' diyen AKP yalakalarının başkalarını Fetocu diye suçlamaları ayrı trajikomiktir.

aradığım yazıyı buldum. Hocaefendi'ye acık mektup - RASİM OZAN KUTAHYALI

Rasim şerefsizinin üç sene önce 'hocaefendi'ye yazdığı açık mektup. dikkat çeken cümleler:

Hizmet Erlerinin devlet kademelerinde görev alması anaların ak sütü gibi haklarıdır. 'Cemaat devlete sızıyor, Cemaat devleti ele geçiriyor' diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşanlardan biri ben oldum Hocam. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.

Bu milletin çoğunluğu da bu Hizmet erleri olan polisleri ve savcıları destekledi.
Bu demokrasiye aykırı durumu yalnızca siz değiştirebilirsiniz. Dayatmayla ve medya operasyonlarıyla değil demokratik kurallara yeniden dönerek durum 2012 öncesi hale gelebilir. Şu akıl tutulması durumunu tek bir hamleyle bitirecek kişi sizsiniz. Zaten sizin de sözünüz dinlenmezse çok ama çok sancılı bir döneme gireriz.

bu adamı destekleyen ve savunan insan bildiğin yalakanın yalakasıdır ve gerçek demokrasi düşmanıdır.

Goygoydan sapıp siyasete ucundan kıyısından bile girdikleri an nefret ettiriyorlar kendilerinden. Hamasetten geçilmiyor ortalık. Bu geceki program kepazelik örneğiydi bu anlamda.

Rok mu fenerbahce mi daha cok nefret ediyorsun diye sorsalar bir yutkunur dusunurum.

Siyaset yuzunden futboldan da her gecen gun soguyorum

Dün gece Rasim "2017'de en yakın adamın cezaevine girecek" diye birşey söyledi Aziz'e. Hatta isim de söyledi ama yayının sesini kıstılar.

Kimi kastettiğini anlayan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün gece Rasim "2017'de en yakın adamın cezaevine girecek" diye birşey söyledi Aziz'e. Hatta isim de söyledi ama yayının sesini kıstılar.

Mahmut Uslu olabilir mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canli yayinda nasil hemen ne diyecegini bilip ses kesmisler? O ani dinleyen biri yok mu canli yayinda?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt