Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye nin en iyi Spor programı :D

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Ohhh hakanın özel hayranı varmış forumda. Kıskandım bak şimdi ::(

Sinan totem yapiyor

2 hafta once trabzon rakibimiz oldugu icin trabzon marsi caldirmisti,yarin basaksehir marsini istiyor

:D

CwDD-u1XEAE41dg.jpg

Yeni ihalede mutlaka maç görüntüleri tüm tv lere makul fiyatlara dağıtılmalı.
Bunlara bedava versinler hatta almamazlık yaparlar yoksa.

rasim tam bir serefesiz.. sosyal medyadan küfür yagmuruna tutmalı..

Malum zihniyet mi? Ne saçmalıyorsun yine ROK.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mal la bunlar. Kardesim soru sacma degil yersiz diyor millet ozurlu kafalilar 2 hafta sonra arada gidersin dersin kardesim boyle boyle. Hafta ici keza sali 1 saat roportaj istesen vermeyecekler mi.
Yok beyin yok bunlarda

Ne mal lan bunlar. Obama'nin kizinin olayi ile ne alakasi var yahu :D

Futbol basin toplantisinda sen kizinin yaptigi isi soruyorsun, hala adamlar hakliyim ayaginda. Mal herifler :D

Insanlar cidden bunlara kulak mi veriyor ya :D

Neymiş Riekerink cevap vermiş yönetim engellemiş. Yarsuvat zamanı adam ses çıkarmıyor diye şerefsiz muhabir sabahtan akşama kadar evinden çıkmıyordu. Bunlara köpek muamelesi yapacaksın bak nasıl mum gibi oluyorlar.

:D

Hocam yok oyle birsey deyip gecistiriyorsun. Bal gibi var garip seyler...

Ayırt etmek lazım.Fener hakemle kazandı bugün.Bal gibi de adaletsizlik var.Bunu dile getirenlerden biriyim,hatta şampiyonluklarımız bu adaletsizliğe karşı kazanılmıştır hep.

Ancak sen diyorsun ki neredeyse bütün takımlar bize oynuyor,Fener'e yatıyor,buna yok böyle bir şey dedim.

Şimdi bitmesi garibime gitti. Türkiye de saatlar geri alınmadı ya, burada saat 23.48 daha. Türkiye ile fark 1 saat iken şimdi 2 saat oldu şimdi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ayırt etmek lazım.Fener hakemle kazandı bugün.Bal gibi de adaletsizlik var.Bunu dile getirenlerden biriyim,hatta şampiyonluklarımız bu adaletsizliğe karşı kazanılmıştır hep.

Ancak sen diyorsun ki neredeyse bütün takımlar bize oynuyor,Fener'e yatıyor,buna yok böyle bir şey dedim.

Valla hocam ondanda supheleniyorum. Kotu oynarsinda bu denli yumusak olmak ornegin kasimpasa , konya falan. Herseyden nem kaparim bu ligde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt