Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavşaklıktan başka bir şey değil hiç şüphesiz, bende hiç anlam veremiyorum bu duruma... Standart üstü bir makarnayı 10-20 euro arası bir fiyata yiyebiliyorken Türkiyede 80 lira fiyat biçmek hakikaten komik... Lezzet olarak orjinalinin yanına bile yaklaşamamalarıda cabası, gösteriş meraklısı gerizekalıları güzel söğüşlüyorlar ama bu yönlerini takdir etmek lazım.

Maalesef insanlar izin veriyor buna. 82 liralik makarna nedir. Millet sirf burada yemis olayim diye boyle para harciyor. Allah'in makarnasini ne kadar ozellestirebilirsin ki?

Ayrica sadece pahali diye lezzetli oldugunu sanan insan cok. Hadi et olur hak veririm Turkiye'de et pahali ama makarna olayi bildigin hirsizlik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maalesef insanlar izin veriyor buna. 82 liralik makarna nedir. Millet sirf burada yemis olayim diye boyle para harciyor. Allah'in makarnasini ne kadar ozellestirebilirsin ki?

Ayrica sadece pahali diye lezzetli oldugunu sanan insan cok. Hadi et olur hak veririm Turkiye'de et pahali ama makarna olayi bildigin hirsizlik.

İtalyada en baba makarna 10 euro vatanı yani bide burası.

Pizzanın en muhteşemi 8 euro. Burdakilerle tad olarak kıyaslanamaz bile. Bu ülkede keriz çok söğüşlemeye çalışıyolar milleti.

T@patalk ????

Türkiyede et hem dediğin gibi anormal pahalı hem de lezzetsiz, mesela sen ABD'desin yanlış bilmiyorsam, sizdeki büyükbaş hayvan kalitesiyle buradakilerin uzaktan yakından alakası yok, burada kebap kültüründen dolayı küçükbaş hayvan kalitesi iyi( veya iyiydi ) ama yalnızca fiyatı epey yüksek yerlerde erişebiliyorsun o ete.

İtalyada en baba makarna 10 euro vatanı yani bide burası.

Pizzanın en muhteşemi 8 euro. Burdakilerle tad olarak kıyaslanamaz bile. Bu ülkede keriz çok söğüşlemeye çalışıyolar milleti.

T@patalk

Milyoner olsam oyle para vermem makarna icin. Mesela bana gore dunyanin en iyi pizzasi New York'un (Italya'da da yedim ama bir New York seviyesinde degil) ve 2 dilim bir kutu kola $3

Yani hem gelir az hemde fiyatlar astronomik Turkiye'de. Yazik valla

Bu mesajı okuduktan sonra açtım ama bir anlam veremedim amaç nedir ?

Abi anladığım kadarı ile bir çeşit izdivaç programı. Kadın adaylar işleri işyerlerini evlerini gösteriyor. Anne bu arada bir kaç soru soruyor. Gelin adayları ile anne arasında baya ilginç dialoglar geçiyor kuşak farkında dolayı.

Türkiyede et hem dediğin gibi anormal pahalı hem de lezzetsiz, mesela sen ABD'desin yanlış bilmiyorsam, sizdeki büyükbaş hayvan kalitesiyle buradakilerin uzaktan yakından alakası yok, burada kebap kültüründen dolayı küçükbaş hayvan kalitesi iyi( veya iyiydi ) ama yalnızca fiyatı epey yüksek yerlerde erişebiliyorsun o ete.

Aynen dedigin gibi abi. Buyukbas daha lezzetli burada ama kucuk bas (adana falan) Turkiye'nin cok altinda lezzet olarak.

Ama fiyat olarak mesela bir kuzu butunu $20-30 alabiliyorsun diye biliyorum. Hemde helal Turk kasabindan.

Son düzenleme:
Abi anladığım kadarı ile bir çeşit izdivaç programı. Kadın adaylar işleri işyerlerini evlerini gösteriyor. Anne bu arada bir kaç soru soruyor. Gelin adayları ile anne arasında baya ilginç dialoglar geçiyor kuşak farkında dolayı.

Yalnız teyzenin rol yaptığı biraz fazla belli değil mi ? :D :D

Milyoner olsam oyle para vermem makarna icin. Mesela bana gore dunyanin en iyi pizzasi New York'un (Italya'da da yedim ama bir New York seviyesinde degil) ve 2 dilim bir kutu kola $3

Yani hem gelir az hemde fiyatlar astronomik Turkiye'de. Yazik valla

Yani tabi zevk meselesi lakin bizlerin (senin benim gibi insanların) bu konuda yorum yapması İtalyan pizzasına haksızlık bence. Çünkü damak tadımız Amerikan pizzasına göre geliştikten sonra tadıyoruz İtalyan pizzasını... Bildiğin üzere amerikan pizzası ile italyan pizzası birbirinden çok farklı, birine alıştıktan sonra diğerini beğenmemek çok normal.

Sinan "et yedik beğenmiyorsan izleme" gibi bir ifade kullanmış herhalde ve siz hala izliyor musunuz la

Bu sinanin aziz korkusu beni bitiriyor. Pisliklerin ortaya dokulur diye korkuyorsun degil mi pis shrek

Ahmet Çakar soyadı gibi Aziz'e çakıyor.

Aha birbirlerine girdiler.

Sinan korkağı Aziz'den nasıl tırsıyor.

Sinan'in Aziz'den korkma nedeni belli

Bjk'nin 2003-2004 sampiyonlugunu serdar bilgili'nin kumar borcu karsiliginda Aziz'e yani fenere satti

Yani tabi zevk meselesi lakin bizlerin (senin benim gibi insanların) bu konuda yorum yapması İtalyan pizzasına haksızlık bence. Çünkü damak tadımız Amerikan pizzasına göre geliştikten sonra tadıyoruz İtalyan pizzasını... Bildiğin üzere amerikan pizzası ile italyan pizzası birbirinden çok farklı, birine alıştıktan sonra diğerini beğenmemek çok normal.

Kesinlikle oyle kisisel fikrim diyelim

Ayrica evet cok farkli Italyan pizzasi. Daha saglikli olabilir zeytinyag agirlikli diye biliyorum bu konuda cok bilgili degilim.

Ama sunu belirteyim abi bizim mutfagimiz gibi yok. Pizza falan cok severim soyle soguk kis gunlerinde bir mercimek corbasi , sehriye corbasinin yeri cok baska

Forum yuzunden pis istahim acildi

Sinan "et yedik beğenmiyorsan izleme" gibi bir ifade kullanmış herhalde ve siz hala izliyor musunuz la

Cok ayip etmis oyleyse...

Zaten bu mallari neden izliyoruz bilmiyorum.
Galatasaray dusmanliginin on planda oldugu bir program. Rok mok demeyin o Galatsaray'li falan degil o "Gucsaray'li". Kim gucluyse onu yaliyor

Ertem gene yaliyor korkusundan, yukardan asagi hemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt