Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok ayip etmis oyleyse...

Zaten bu mallari neden izliyoruz bilmiyorum.
Galatasaray dusmanliginin on planda oldugu bir program. Rok mok demeyin o Galatsaray'li falan degil o "Gucsaray'li". Kim gucluyse onu yaliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet öyle demiş

Çakar da benzer şeyler söylemiş.

Zaten bırakmıştım bugün et mevzusuna baktım biraz sonra yine kapattım daha da ne mevzusunu yaparım ne de izlerim. Götlerini fazla kaldırmışız haberimiz yok.

Kesinlikle oyle kisisel fikrim diyelim

Ayrica evet cok farkli Italyan pizzasi. Daha saglikli olabilir zeytinyag agirlikli diye biliyorum bu konuda cok bilgili degilim.

Ama sunu belirteyim abi bizim mutfagimiz gibi yok. Pizza falan cok severim soyle soguk kis gunlerinde bir mercimek corbasi , sehriye corbasinin yeri cok baska

Forum yuzunden pis istahim acildi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizim mutfak çok ayrı lezzetler sunuyo tabi renkdaş o ayrı ama pizza ve makarnada ciddi anlamda onların üstüne tanımam. Sanki dünyaya bu iki nimet için gelmişler ?

T@patalk ????

Aziz yakında bunları vurdurur s.kvm böyle fenevbahccyi der ve kodese geri döner ?

T@patalk ????

Yavssgin evladi 2 gundur 2saat riekerink kizi garsonlar diye kafa utulediniz ya.

Omurgasiz seref yoksunlarindan igreniyorum

Evet öyle demiş

Çakar da benzer şeyler söylemiş.

Zaten bırakmıştım bugün et mevzusuna baktım biraz sonra yine kapattım daha da ne mevzusunu yaparım ne de izlerim. Götlerini fazla kaldırmışız haberimiz yok.

Aynen oyle. Bu serefsizleri hic bir zaman sevmedim. ROK'u hic sevmedim. En begendigim Apo onunda malligi ve fanatikligi tutuyor arada

Yavssgin evladi 2 gundur 2saat riekerink kizi garsonlar diye kafa utulediniz ya.

Omurgasiz seref yoksunlarindan igreniyorum

Yinemi o mevzu?

Bugun 3.gun olacak. Cumartesi basladi Pazartesine kadar...

Artik yonetimin arayip sovmesi lazim bu serefsizleri. Hele Ertem cok fena oldu son zamanlarda.

Yinemi o mevzu?

Bugun 3.gun olacak. Cumartesi basladi Pazartesine kadar...

Artik yonetimin arayip sovmesi lazim bu serefsizleri. Hele Ertem cok fena oldu son zamanlarda.
Yok 1 saattir aziz baska olay mi yok spor konusalim diye agliyordu.
2 gun 2 saat niye konustun o zaman magazin programi miydi.

Su ulkede futbol denen pislik olusum bitse de kurtulsak bu karaktersiz heriflerler.

Abdulkerim mac konusma allah askina sen.
Besiktasin tur atlamasi icin bu maci kazanmak zorundaymis aynstayn mubarek

Aynen oyle. Bu serefsizleri hic bir zaman sevmedim. ROK'u hic sevmedim. En begendigim Apo onunda malligi ve fanatikligi tutuyor arada
Futbol yorumları bazen malca olabiliyor ama Abdülkerim içlerinde en karakterlisi net

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdulkerimin bireysel muhabbeti güzel yav. ingiltere hezimetleri anılarını anlattığı bi videosu vardı beyaz tv deki gibi değil adam. gayet bilinçli ve kaliteli komiklikler yapıyordu

Futbol yorumları bazen malca olabiliyor ama Abdülkerim içlerinde en karakterlisi net

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu programin bu kadar reyting almasinin tek nedeni ulkedeki futbolun rezalet olmasidir. Teknik olarak konusulacak birsey yok. Aciyorum mesela epl mac oncelerini 40-50 dk sikilmadan teknik taktik dinleyebilirsin . Sonra bizim ligtv'yi aciyorum Metin Tekin'in konusmalarindan Galatasaray dusmanligi akiyor, Sansar zaten etliye sutluye karismiyor , Tumer hepimizin bildigi gibi. Cidden rezalet durumdayiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt