Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın Topal alınmalı derken yerine Jong gibi etkisiz kalan adam alacakları belliydi. Topal bizde olsa en az 5 puan yukarıda olurduk. Fenerde 5 puan aşağıda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera, Serdar ve Bruma şu an takımda en son satılacak adamlar bence. Ha bunlardan sonra da Sneijder gelir. Kusura bakmayın ama Sneijder kötü ama o olmayınca da resmen saha içinde başı kesik tavuk gibiyiz. İki etkili pas bile yapamıyoruz.

Ontivero devre arasi dönüyr diye biliyorum..

En azindan kupa maclarinda oynat. En az Sinan kadar etkili olmaz ise (gecen sezon) bir daha ismini anmam.

Bu cocuga agir adaletsizlik, haksizlik edildi. Cocuk kötü giden Mancini sezonunda beraberlik olduguna forvet olarak oyuna girdi. Orda stoperler bu cocuga top sisirip durdu. Sanki forvet Drogba anasini satayim.. Böyle sacma oyun oynuyorduk iste..

Bence Muslera ve Bruma haric tum yabancilar satilabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Söyle diyelim: Sneijder, Podolski, Chedjou ve unuttugum yabancilar gitti örnegin.. Yerine Eduardo Vargas geldi, ne biliyim X oyuncu geldi..

Hala sahada Sabri, Selcuk, Balta, Yasin gibi gereksizler olacak. Ee degisen nedir simdi?

Ben yillardir ne diyorum? Gönderin Selcuk'u, Yasin'i, Sabri'yi, Balta'yi fln ve yerine Carole düzeyinde oyuncular bulun. He iste hala isler kötü gidince siraya digerleri gelir.

Ama bu saydigim oyuncular ciddiyim anadolu topcusu arkadas.. Kasimpasa'da bile etkili olamazlar. Hani Umut Bulut nerde? Yahu bu Umut'u yillardir bize cok kosuyor diye anlattilar. Ne yapiyor ne ediyor?

melo nun bir videosu var , ben melo yu katiyen sneijder filan seviyesinde gormem , onun savasciligi , tarzi , ciddiyeti bambaskaydi .. muslera da bir farkli .. ama sneijder bir sorun degil, bunu hep soyledim , sneijder giderse bir sey duzelmez diye

ondaki problem kendisine yapilan ekstrem bir yatirim var ,bunun karsiligini alamiyoruz seklindeydi ..

selcuk ve sabri ise kotu yerli olmaktan ziyade hizipci adamlar , bende nefret uyandiriyorlar ... ama ornegin chedjou da oyle .. bu adama 6,5 milyon euro bonservis verdik , 2.2 de her sene veriyoruz ..

e simdi ben gokhan zan olsa kadromda , nasisa yerli bu gokhan , capsiz , gideyim de bu chedjou yu oynatayim , yabanci cunku , demem , diyemem

Apo'ya helal olsun valla Galatasaray 15 yıldır nasıl sabriye dayaniyor diyo.Fener'de sabri gibi bi sülük olsaydi ben ağzımı acmazdim?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahaha Napoli'li Vargas'i aliyormusuz :D

Hangi Vargas mis Napoli'de? :D :D

Son düzenleme:
Vargas Valencia da oynuyormus Sinana göre :D

Ulan elinizden telefon düsmüyor bari bakin konusmadan önce. Valencia'nin futbolcusu diyorlar, adam orada kiralik oynamisti 2 sene önce mi ne.

her cikan oyuncu yumusak gorup riekerink e neler yapiyor , terime yapsaniza diyor

siz de terime sorsaniza riekerink e sordugunuz sorulari , kizlarini filan

Eduardo Vargas gelse keşke

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bence terime de sorulsun .. o da ayri .. ben biraz farkli dusunuyorum bu konuda ama esit olacaksiniz

o soru sorulmazsa riekerink in kizlarinin nerede calistigini bilemeyiz .. bazisi "bize ne" der , bazisi bu soruyu isteyebilir ... basin ozgurlugudur .

ama riekerink e soruyorsaniz terime de denizliye de soracaksiniz .. mesela denizli bosaniyormus , ben merak ediyorum detaylarini .

ingilterede konusulmuyor , gazetelere dusmuyor mu seks skandallari , birinin karisiyla otekinin yatmasi ... burada da konusulmali

ekleme : ben yalan olmadikca tabloid basinin yanindayim , bu tip paralar kazanan insanlarin hayatlari her zaman ortaya dokulmeli , bir bedeli olmali sohretin .. ama terime el pence divan , riekerink e aslan .. yok oyle (aslan dedim aslinda o ulvi kelimeyi bunlara yakistirmak da fazla da neyse)

Son düzenleme:
Hala Terim'e yapsanıza şunları diye söyleniyor. Bu insanlar nerede yaşıyor acaba? Neler yapıldı daha bu 1 sene içinde bu oyuncular tarafından.

Son düzenleme:
onu oyuncular yapti , baslatan onlardi , ustelik futbolla alakaliydi , yani kampta olanlardi filan

ben hic terime , buse terim erken bir evlilik yapti , volkan bey hizli yasantisiyla taninirdi , ne dersiniz gibisinden bir soru duymadim mesela

denizlinin kizinin instagram daki cesur paylasimlarina da yorum yapilmadi hic bir basin toplantisinda ..

bu arada riekerink e sorulana kizmiyorum , sorulur , ama hepsine soracaksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt