Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal başkanım bu lafların altında kalmayıp çok sinirli bir şekilde ilk seçimde aday olacaktır

TapaTalK

Rasim, arazi satma olayı olmaz ise 15 yıl geriye gider diyor , mantık açısından doğru

ama niyet açısından art niyetli bence belki değildir
Ya öyle diyecek tabi ki lakin bu reyizci tayfa riva ve florya'ya çöküp kulübe kazığı soktuktan sonra yolculuk nereye hemşerim noktasına gelecek olay. Şu an projeler başlayamadı henüz o yüzden anlaşmaya bir zeval gelmesin diye uğraşıyor hırsız tayfası olay bundan ibaret.

Aysal baskanimiz resmi siteden cevap vermeli

Owwww Aysal kacmistir gibi kahpece 1 itham duydum

%C3%BCnal+aysal.jpg

Ya şu iki üç transfere takmışlar ellerinde örnekte yok ha bi Ontivero ee sonra yok ama adamın o dönem kurduğu takımla 4 yıldır ne başarımız varsa o kemik yapı ile siz ne yaptınız da bu konuda konuşuyorsunuz acaba

Paramiz yok diyor agliyor, 2022 ye kadar para da olmayacak diyor. Ozaman ne diye orada duruyorsunuz?

1 milyar dolar çaldı diyor salak herif kulübü satsa o kadar para çalamaz.

Levent : Ben Galatasaray'dan şimdi çekip gitsem daha mutlu bi hayat yaşarım

TapaTalK

riva ve floryanin hukumetle isbirligi yapilmadan halledilebilecegi konusunda supheliyim
keske hukumetle alakasi olmadan max para alabilsek ama boyle birsey mumkun degil

Tamamen yalan, açın bunların geliş zamanı konuşmalarını

yalan atmasınlar, resmen arazi satışları için kurulmuş bir oyun tıkır tıkır işlemiş

Levent Nazifoğlu: "Ünal Aysal, buradan kaçmış gitmiştir. Şu anda yollamaya çalıştığımız garip garip futbolcuları aldı, sonra da kaçtı."

Kendi aldıkları oyunculardan neden bahsetmiyor acaba... :red:

Çok kötü sinirlendim Levent denen şerefsiz yanımda olsa konuştuğu telefonu g.tüne sokarım.

Bu işin sonunda Dursun kendi parası diye Rivadan iç edecek çoğu parayı. Para vermiş cebinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt