Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riva ve floryanin hukumetle isbirligi yapilmadan halledilebilecegi konusunda supheliyim
keske hukumetle alakasi olmadan max para alabilsek ama boyle birsey mumkun degil
Kesinlikle katılmıyorum. Hükümet ile işbirliği yapılarak halledilecekse bile bu kadar düşük meblağlara olmamalı. 500 milyon TL nedir yani doların avronun 4 olduğu bir dönemde ki 1-2 sene sonra kaç olacakları da belli değil. Riva ve Florya'nın kullanılması ile tüm borçlardan tamamen kurtulup üstüne para kalmıyorsa hiç kullanmayalım dursunlar kenarda gerek yok.

Donk
Großkreutz
Jem
Serdar
Cavanda
Sigthorsson
Josue

evet ya siz cok iyi topcular aliyorsunuz zaten

ahmet çakar serdar azize erene donka verilen paralardan bahsetse biraz da bugun planlı ünal başkanı doğrama yayını yapma kararı almışlar

ruyada-aglayan-bebek-gormek.jpg

Yaa ben dransfer istiyom yaaa

afdi şerefsiz levent serdar aziz'e 3 futbolcu+4,5 milyon euro bonservis ve yıllık net 2 milyon euro para vermenin neresi akla mantığa uygun açıklasana.ulan her zaman diyorum düşman her zaman içimizde.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oteller zincirini biliyorum zaten parayı otellerden kazanıyor.Ancak 120 milyon TL yi rahatça çıkarıp 3-5 sene gömebilmek için Koç,Sabancı falan olmak lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onumuzdeki mac butun stad unal aysal diye bagirip. Mevcut yonetimi istifaya acilen davet etmeyiliz. Beyaz futbolda bizi birbirimize kirdiriyo bu nazifde yiyo bi bok yaptigini saniyo.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oteller zincirini biliyorum zaten parayı otellerden kazanıyor.Ancak 120 milyon TL yi rahatça çıkarıp 3-5 sene gömebilmek için Koç,Sabancı falan olmak lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
120 falan yalandir zaten nazifoglu atiyordur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun nasıl cebinden para veriyor arkadaş, o zaman uefa cezasını niye yedik

alenen yalan atıyorlar

Kesinlikle katılmıyorum. Hükümet ile işbirliği yapılarak halledilecekse bile bu kadar düşük meblağlara olmamalı. 500 milyon TL nedir yani doların avronun 4 olduğu bir dönemde ki 1-2 sene sonra kaç olacakları da belli değil. Riva ve Florya'nın kullanılması ile tüm borçlardan tamamen kurtulup üstüne para kalmıyorsa hiç kullanmayalım dursunlar kenarda gerek yok.

500 + x diye hatirliyorum ki evet bu donemde yapilan anlasma 2 sene oncesine gore buyuk ihtimalle daha az para getirir ama riva ve floryanin getirecegi para ile ilgili net bir calisma falan var mi yoksa tahmini rakamlarla mi konusuluyor?

Transfer konusunda epic fail konusuyor, neymis Aysal'in aldigi adamlari gondermek icin ugrasiyorlarmis hala. La senin suanki takimini sirtlayan hala Muslera, Sneijder ve Bruma. Bu adamlari hangi yonetim aldi? Bunlari cikart takimdan adim kadar eminim ki kume dusmemeye oynayan bir Galatasaray olurdu. Aksini soyleyen var mi? Senin hangi transferin 1.5 yilda takima buyuk katki yapmistir? Yuru git be.
Konuşuyorlar işte ne konuştuklarını kendileri de bilmiyorlar. Sen Aysal'ın kurduğu kadronun üzerine koyabildin mi? Hayır. Koyamadığın gibi kaliteyi de yükseltemedin tam tersi düşürdün. Anadolu takımı yaptın. Muslera, Sneijder ve Bruma üçlüsünü çıkar net ptt 1. lig takımıyız. Üçü de Aysal transferi. 2011'den beri ne kadar kupa aldıysak hepsi Aysal'ın kurduğu takım ile alındı.

Levent Nazifoğlu: "Dursun Özbek, dünyaca ünlü bir dedektiflik firması ile anlaştı. Galatasaray'ın geçmişini araştırtıyor."

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt