Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Çakar güzel soru sordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilerek soruyor. Nazif aklasın diyeçakar iyi sordu
İşte sıkıntı da o ya onu diyorum. Hem o 500 denilen meblağ TL cinsinden hem de x'in ne olduğu belli değil. Büyük ihtimal o da TL cinsinden olur ki 100 milyon TL alınabileceğinin dahi garantisi yok. Kronikleşmiş borçlarımızı dahi temizlemez bu meblağlar. Kronikleşmiş borçlarımızı temizleyemez üstüne bir de Riva ve Florya gibi değerlerimizi kaybedersek bir daha hiçbir şekilde güneş doğmaz bizim için. Beni korkutan bu. Aysal'ı bu meblağlara razı edemezlerdi mümkün değil.500 + x diye hatirliyorum ki evet bu donemde yapilan anlasma 2 sene oncesine gore buyuk ihtimalle daha az para getirir ama riva ve floryanin getirecegi para ile ilgili net bir calisma falan var mi yoksa tahmini rakamlarla mi konusuluyor?
Malesef o takimin sonu da geldi geliyor. Muslera yine genc sayilir, Bruma zaten oyle. Sneijder da yaslandi ama yinede kalitesi ile Turkiye liginin en iyi 10 numarasi hala. Bunlari da satmaya kalkarlarsa yerine oyuncu almayi birak, aldiklari adam 1 degil 3 level dusuk kalitede adamlar olur. Sen bu takimdan ne beklersin? Bu taraftar saf mi? Biz futbolcudan anlamiyormuyuz? Hersey ortada. Bi aliskanlik olmus, Tarik, Ontivero, Hajrovic kim aldi diyorlar? Bu 3 adamin bonservisi 10 milyon euro var yok. Bu yonetimin aldigi Sigthorsson, Serdar Aziz, Grosskreutz, Donk, Cavanda, Jem. Say say bitmez. Bunlarin bonservisi 10 milyon Eurodan fazla.Konuşuyorlar işte ne konuştuklarını kendileri de bilmiyorlar. Sen Aysal'ın kurduğu kadronun üzerine koyabildin mi? Hayır. Koyamadığın gibi kaliteyi de yükseltemedin tam tersi düşürdün. Anadolu takımı yaptın. Muslera, Sneijder ve Bruma üçlüsünü çıkar net ptt 1. lig takımıyız. Üçü de Aysal transferi. 2011'den beri ne kadar kupa aldıysak hepsi Aysal'ın kurduğu takım ile alındı.