Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nike olayı Kap ta açıklanmıştı zamanında. 10 yıllık anlaşmanın 8 yılı kaldığında anlaşma 2 yıl daha uzatıldı. Daha fazla tutar ile Fazla olan bedel tutar iskonto edilerek nakde dönüldü. Gayette mantıklı bir işlemdi. Üstrlik ilk Nike anlaşmasını Polat yapmıştı.

yanlış mı biliyorum 2010-2011 sezonu polatın son yılıydı adidas sponsordu 2011 yazında nike ile anlaştık

resmen set up var.saray tarafından tetikçilik yapsın diye bu gece ekrana çıkarılmış belli.
Aysal'ın çıkışı Saray'ı rahatsız etmiş belli. Bu programın amacı o kadar belli ki alenen manipülasyon yapıyorlar ve Aysal'ın üzerine oynuyorlar şu an. Açık açık tetikçilik yapıyorlar. Bunu görmemek için saf olmak lazım.

Heh böyle dökül Çakar. Kuyruk acını söyle ki anlaşılsın. Hakkında açılan davalar dimi seni tutuşturan şerefsiz.

Bu Levent demin bu ay sonunda borc bitecek gibi bisey demisti. EDIT: tam simdi ertem tekrar sordu

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 7 dk.7 dakika önceDaha fazla

Aysal'ın sportif günahlarını o günlerde dahi anlattım ama Nazifoğlu ve bu yönetim doğruları yaptı mı ki bunları dile getirebiliyor? Komedi.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

Futbolculara cayır cayır kontrat ver, maaş bütçesini bir kuruş kısma, 'Feda yok' diye kafa yap, sonra FFP duyarı kas.. Siz de günahkarsınız.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

Son olarak, illa konuşacaksan sen Galatasaray yöneticisisin. Açıklamanı yaparsın, çekilirsin... İçeriği geçtim, şeklen dahi 20 metre ofsayt.

Ertem amacını söylüyor.

Ünal başgan bunları çok korkutmuş belli

Hükümete peşkeş çekiliyor ve hükümetin kanalı durur mu hic ? El birliği ile bizim yönetimi aklamaya çalışıyorlar.Basta sıvacı ertem ve serefsiz rasim.Saşırdık mı?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan Nazif bir şey yudumluyor arada yaw. :D

dinlion demi knk? Bu mal sürülerine kulüp emanet ediyoruz. adamlar niyetlerini bile açık açık söylediler :D

Yok ya tam dinleyemedim, acil isim cikti onunla ugrastim bir yandan da tv acikti ama tek tük birseyler duydum sirf. Simdi geriden geliyorum burayi okuya okuya.

Ama duyduklarim cok sinirlendirdi beni.

İnsallah Nazifoglu'nu görevden alırlar bu gelişmeyle

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent içmiş yardırıyor.

Mehmet Özbek olayı doğru imiş , Levent'e yolu göstermişler gitmeden önce bir hain gibi projeleri deşifre ediyor.

Aysal'ın adı bile tutuşmalarına yetti. O dönem şampiyonluğa koşan, şl'de çeyrek finale giderken takım yerden yere vurulurken, şuanki yönetimin sportif ve maddi başarısızlığa rağmen bu kadar kollanması bile ne döndüğünü gayet güzel gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tetikçi şerefsiz.ısrarla yönetimde olmak umurumda değil deyip duruyor.sonrası için birilerinden güvence almış belli.

Aysal bunlara reyting vermedi ya onun icin nefret ediyorlar. Levent programlarina baglanmasa arkasindan soverler goygoy hep devam etsin diyede nazifi yaliyorlar iste bu kadar basit

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt