Sinan iyice havalanmış, ulan dursun senin yuzunden meydan boyle sumsuklere kaldı
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Dursun ve Aziz gibi leş 2 başkan sayesinde 8taş adam kesildi başımıza
Özellikle bizim adımıza 20 milyon euro para harcayıp 1 tane bile yarar sağlayan oyuncu alınmaması tam bir yönetim skandalıdır
Kim ne derse desin tinerci fiko başarılı bir başkandır
fb ve Galatasaray'dan daha düşük bütçesi olmasına ve yıllardır daha az para harcamasına rağmen,daha iyi kadro oluşturduysa bu yönetim başarısıdır
11-12 sezonunda ki operasyonu sanırım 19 milyon civarlarına yaptık ama müthiş bir iskelet oldu ve 3-4 şampiyonluk,çeyrek final geldi
Şimdi Dursun da aynı parayı harcadı ama çöpe giden para işte yönetimden yönetime fark var
86taş'ın şuanki şansı fiko'dur, fikonun şansı da dursun ve aziz'dir 2 senedir bu durum böyle.
Bize adam akıllı bir yönetim gelsin ve futbol aklı olarak düzgün kişiler seçilsin önümüzde kimse duramaz orası ayrı
O yüzden acilen bu çapsız Dursun'dan kurtulmamız şart
Bu Dursun 2018 yılına kadar durursa çevirmesi çok zor olan büyük zararlar bırakacak
Dandik futbollculara asgari 2 milyondan başlayan sözleşmeler yapıyor bunları göndermesi de zor olur,sıfırdan takım da kuramazsın sonuçta hal böyle olunca
Dursun 1 sene daha kalırsa beşiktaş hak etmediği şekilde yine övgüleri toplar
Kötü oynadığı maçta bile tv yorumcularının inanılmaz şekilde abartması falan bıkkınlık geldi artık
Tüm bunların sorumlusu çapsız dursundur acilen defolması gereklidir