Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih kazması bek oynarsa 5. dakikada beli kırılarak sahayı sedyeyle terk eder.

Linnes varken Semih nedir birader? Selçuk tospası nedir arkadaş? Sana güvendik, mala bağlama Tudor.

Her şeyi geçtim sadece şu kel Sinan görgüsüzü gibi tinerci ayılar sussun diye kazanalım. Kendilerini Bayern-Barça zannediyorlar ciddi ciddi.

Son düzenleme:
yuhh konsol oynunda bile ayni sekil gol yiyoruz korner kafa.
kayseriye karsi yedigimiz iki golün aynisi.
isin tragikomik tararfi ordada direklerde oyuncu yok.

Semih bunu yaparsa avatarımı semih fotolarıyla süslerim

TapaTalK

cavanda mok gibi ama hizdan dolayi q7ye karsi oynatirdim. hele cidden 3 lü defans oynatacaksak zaten kadro söyle olmasi gerek

Nando
Ahmet Ched Carole
Linnes De Jong Tolga Yasn
Sneijder
Poldi Bruma

stoperler hizli, Linnes Yasin geriye ileriye iyiler. Bruma hizliligi iyle defansi deler, Poldi ve Sneijdere yer acilir,

Tolgayi da sadece Taliscanin pesine takip arkasindan kos yer birakma icin oynatirim

Dinçer Azaphan Sportif Direktör olduysa artık yaz transfer haberleri Sinan Engin'den sorulur

Bak bak ayıya bak. Bu beşiktaş bu Galatasaray'ı yenemezse yazıklar olsunmuş. Ulan sen hayatında kaç kez deplasmanda Galatasaray galibiyeti gördün Allah'ın görgüsüz tinercisi!

Yarın temiz bir çakalım da, Sinan ayısı salya sümük ağlasın tvde.

Valla böyle sığırlar varken harbi şikeciler bile daha sempatik geliyor.

Sinan iyice havalanmış, ulan dursun senin yuzunden meydan boyle sumsuklere kaldı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan iyice havalanmış, ulan dursun senin yuzunden meydan boyle sumsuklere kaldı

Aynen Dursun ve Aziz gibi leş 2 başkan sayesinde 8taş adam kesildi başımıza

Özellikle bizim adımıza 20 milyon euro para harcayıp 1 tane bile yarar sağlayan oyuncu alınmaması tam bir yönetim skandalıdır

Kim ne derse desin tinerci fiko başarılı bir başkandır

fb ve Galatasaray'dan daha düşük bütçesi olmasına ve yıllardır daha az para harcamasına rağmen,daha iyi kadro oluşturduysa bu yönetim başarısıdır

11-12 sezonunda ki operasyonu sanırım 19 milyon civarlarına yaptık ama müthiş bir iskelet oldu ve 3-4 şampiyonluk,çeyrek final geldi

Şimdi Dursun da aynı parayı harcadı ama çöpe giden para işte yönetimden yönetime fark var

86taş'ın şuanki şansı fiko'dur, fikonun şansı da dursun ve aziz'dir 2 senedir bu durum böyle.

Bize adam akıllı bir yönetim gelsin ve futbol aklı olarak düzgün kişiler seçilsin önümüzde kimse duramaz orası ayrı

O yüzden acilen bu çapsız Dursun'dan kurtulmamız şart

Bu Dursun 2018 yılına kadar durursa çevirmesi çok zor olan büyük zararlar bırakacak

Dandik futbollculara asgari 2 milyondan başlayan sözleşmeler yapıyor bunları göndermesi de zor olur,sıfırdan takım da kuramazsın sonuçta hal böyle olunca

Dursun 1 sene daha kalırsa beşiktaş hak etmediği şekilde yine övgüleri toplar

Kötü oynadığı maçta bile tv yorumcularının inanılmaz şekilde abartması falan bıkkınlık geldi artık

Tüm bunların sorumlusu çapsız dursundur acilen defolması gereklidir

Aynen Dursun ve Aziz gibi leş 2 başkan sayesinde 8taş adam kesildi başımıza

Özellikle bizim adımıza 20 milyon euro para harcayıp 1 tane bile yarar sağlayan oyuncu alınmaması tam bir yönetim skandalıdır

Kim ne derse desin tinerci fiko başarılı bir başkandır

fb ve Galatasaray'dan daha düşük bütçesi olmasına ve yıllardır daha az para harcamasına rağmen,daha iyi kadro oluşturduysa bu yönetim başarısıdır

11-12 sezonunda ki operasyonu sanırım 19 milyon civarlarına yaptık ama müthiş bir iskelet oldu ve 3-4 şampiyonluk,çeyrek final geldi

Şimdi Dursun da aynı parayı harcadı ama çöpe giden para işte yönetimden yönetime fark var

86taş'ın şuanki şansı fiko'dur, fikonun şansı da dursun ve aziz'dir 2 senedir bu durum böyle.

Bize adam akıllı bir yönetim gelsin ve futbol aklı olarak düzgün kişiler seçilsin önümüzde kimse duramaz orası ayrı

O yüzden acilen bu çapsız Dursun'dan kurtulmamız şart

Bu Dursun 2018 yılına kadar durursa çevirmesi çok zor olan büyük zararlar bırakacak

Dandik futbollculara asgari 2 milyondan başlayan sözleşmeler yapıyor bunları göndermesi de zor olur,sıfırdan takım da kuramazsın sonuçta hal böyle olunca

Dursun 1 sene daha kalırsa beşiktaş hak etmediği şekilde yine övgüleri toplar

Kötü oynadığı maçta bile tv yorumcularının inanılmaz şekilde abartması falan bıkkınlık geldi artık

Tüm bunların sorumlusu çapsız dursundur acilen defolması gereklidir
Katiliyorum renktas ayrica 2011'de 19 milyon euro yaklaşık 40 milyon TL yapiyordu.Bu yaz harcanan 20 milyon euro yaklaşık 80 milyon TL yapıyor neredeyse 2 katı para harcamış dursun ama elde var sıfır

Katiliyorum renktas ayrica 2011'de 19 milyon euro yaklaşık 40 milyon TL yapiyordu.Bu yaz harcanan 20 milyon euro yaklaşık 80 milyon TL yapıyor neredeyse 2 katı para harcamış dursun ama elde var sıfır

TL değer kaybedince 5 euroluk mal orada 10 euroya mı satılmaya başlıyor? Bir daha düşün renktaş. (Yağlı suratına eşekler cinsel münasebette bulunsun Dursun)

Bunlarda tam pieppp cocugu... JOR varken badi Ekrem, beden egitmeni diye itibarsizlastirdilar simdi GALATASARAY yonetimi hatali Tudor 5 puan hediye etti JOR giderken 5 puan gerideydin 2 macta 10 oldu felan. Orrrrrr demek istiyorum

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

beştaş takımı baktığın zaman keyif veriyo ertem. talişka alıyo veriyo. eğer ki beştaş bonservisini alırsa büyük iş yapar biliyo musun erto.
CWDfKgcUsAEFsnl.jpg

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt