Sami Tetik
Kırmızı Üye
- 28 Ocak 2010
- 1.807
- 0
- 1.146
Bizim yönetimi birileri medya yoluyla indirmeye çalışıyor. Diğer bazı kanallarda da görüyorum direk yönetime laf atıyorlar. Başkan adaylarından birisi mi düğmeye bastı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetimi birileri medya yoluyla indirmeye çalışıyor. Diğer bazı kanallarda da görüyorum direk yönetime laf atıyorlar. Başkan adaylarından birisi mi düğmeye bastı acaba ?
Bu Tudor Panda'ya napmış lan acaba haftalardır kafayı takmış durumda
Yok başka kanallarda da görüyorum dikkatimi çekiyor.Sadece burada değil.Sanmıyorum. Erhan'a Florya'ya giriş yasağı koydular diye yönetimin aleyhine konuşuyor.
actim bisey anlatiyolardi antremanda duduk caliyomus da oyuncular kosuyomus da o neydi duyan varmi
3-5-2 , 3-4-3 gibi doğru oyuncularla oynarsan çok kompakt,göze hoş gelen bir futbolun oynandığı sistemleri bir Türk hoca denese lisansını yırtarlardı dedi Erhan biraz önce
Mantığa bak vay anasını![]()
çift kaleyi kesip tam saha yüksek tempolu 20 tur kitliyormuş
actim bisey anlatiyolardi antremanda duduk caliyomus da oyuncular kosuyomus da o neydi duyan varmi
iyi yapiyor reis
kossun itogluitler
Art niyetli ve cahil bunlar bir şeyden çaktıkları yok.Iste bu herif de spor gazetecisiyim diye ortalarda dolasiyor. Bu Galatasaray muhabirlerinin niye hepsi ya bu Erhan gibi beyinsiz ya da Ali Naci ve Nevzat gibi parali kalemler ?
Dursun'un nefes almasini bile elestiririm ama helal olsun vallah su Erhani Florya'ya almamasi hosuma gitti.