Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetimi birileri medya yoluyla indirmeye çalışıyor. Diğer bazı kanallarda da görüyorum direk yönetime laf atıyorlar. Başkan adaylarından birisi mi düğmeye bastı acaba ?

Konu Hamza'ya geldigine göre kapatabiliriz.

Umut ile sozlesme uzatmak isteyen Hamza ile mi devam etmeliydik Sinan :D

Bizim yönetimi birileri medya yoluyla indirmeye çalışıyor. Diğer bazı kanallarda da görüyorum direk yönetime laf atıyorlar. Başkan adaylarından birisi mi düğmeye bastı acaba ?

Sanmıyorum. Erhan'a Florya'ya giriş yasağı koydular diye yönetimin aleyhine konuşuyor.

Bir Terim eksikti bu tartismada.

Erhan Telli bos herif

actim bisey anlatiyolardi antremanda duduk caliyomus da oyuncular kosuyomus da o neydi duyan varmi

Bu sinan neden her programda tudor'u elestiriyor anlamadim :D

3-5-2 , 3-4-3 gibi doğru oyuncularla oynarsan çok kompakt,göze hoş gelen bir futbolun oynandığı sistemleri bir Türk hoca denese lisansını yırtarlardı dedi Erhan biraz önce

Mantığa bak vay anasını :D

Tudor mehmet ozbek ve levent nazifoglu'nu gordugunde hazir yola gecermis ahahahahahaha ulan sinan iyi guldurdun :D

3-5-2 , 3-4-3 gibi doğru oyuncularla oynarsan çok kompakt,göze hoş gelen bir futbolun oynandığı sistemleri bir Türk hoca denese lisansını yırtarlardı dedi Erhan biraz önce

Mantığa bak vay anasını :D

Iste bu herif de spor gazetecisiyim diye ortalarda dolasiyor. Bu Galatasaray muhabirlerinin niye hepsi ya bu Erhan gibi beyinsiz ya da Ali Naci ve Nevzat gibi parali kalemler ?

Dursun'un nefes almasini bile elestiririm ama helal olsun vallah su Erhani Florya'ya almamasi hosuma gitti.

Görünüyor ki Tudor'u takımdaki azı dişlerini söksün diye getirmişler. Revizyon bizi bekliyor gibi bu yaz.

actim bisey anlatiyolardi antremanda duduk caliyomus da oyuncular kosuyomus da o neydi duyan varmi

Yok sen nasil kosturursun oyunculari bak hepsi sikayet ediyor bunlarin hepsi yasli hepsinin kondisyonu yerde sen sezon ortasi nasil kosturursun bunlari falan filan diye sacmalayip durdu Sinan.

Yok tecrübeli bir teknik direktör böyle seyler yapmazmis, oyuncular bunu güzel karsilamazsmis vs vs gibi sacmaladi durdu.

Iste bu herif de spor gazetecisiyim diye ortalarda dolasiyor. Bu Galatasaray muhabirlerinin niye hepsi ya bu Erhan gibi beyinsiz ya da Ali Naci ve Nevzat gibi parali kalemler ?

Dursun'un nefes almasini bile elestiririm ama helal olsun vallah su Erhani Florya'ya almamasi hosuma gitti.
Art niyetli ve cahil bunlar bir şeyden çaktıkları yok.

Geldiği günden beri Panda Sinan Tudor'u taraftarın gözünden düşürmeye çalışıyor
Dursun'u yalayan ama Tudor'a nedenli nedensiz eleştiren art niyetli Galatasaray düşmanı bi herif

Ayrıca Erhan Telli'nin o mantığına göre Conte'nin falan lisansını yırtalım, İtalyan kulüplerini kapatalım :D

A Spor'da Uğur Karakullukçu çoğundan daha mantıklı konuşan bi kardeşimiz onu izlemek daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt